Ja hoor je leest het goed! Eindelijk komt er een HipHop les voor kinderen in Panningen en omstreken! Dansschool Fresh Label Studios is dan ook de eerste dansschool die deze les aanbiedt aan deze leeftijdscategorie in de gemeente Peel & Maas. Wat ‘HipHop jong’ precies inhoud lees je allemaal in onderstaand bericht.

Dansen is voor iedereen! Dus ook voor kinderen van jonge leeftijden. Wij zijn sinds 2010 actief in het geven van veelzijdige en professionele danslessen. Nu zijn wij sinds kort naast onze locatie in Heythuysen ook te vinden in Panningen. Hier werken wij samen met het gloednieuwe sportcentrum; Il Fiore Healthcenters. Momenteel zijn wij hard aan het werk om hier een uitgebreid lesrooster te creëren, maar uiteraard gaat dat niet vanzelf…

Met de HipHop Jonge les bieden wij een geheel nieuwe leeftijd aan voor belangstellende inwoners van de gemeente Peel & Maas. Maar wat is HipHop Jong nou precies?

Tijdens de HipHop Jong les krijgen kinderen vanaf zes jaar een dansje aangeleerd op hedendaagse (top 40/ herkenbare) muziek. Onze docenten leren de deelnemers naast enkel een dans ook hoe ze hun lichaam kunnen gebruiken en hoe ze ritmes kunnen herkennen. Daarnaast wordt er soms ook samengewerkt en bevorderen we hierbij ook nog eens het sociale contact. HipHop Jong is dé dansles voor jonge kinderen die graag bewegen op muziek. Een erg leuke en vooruitstrevende manier van dansen dus.

Bij Fresh Label Studios hanteren wij een groot aanbod aan verschillende dansstijlen en zorgen we ervoor dat de docenten deze allen op professionele en plezierige wijze aanbieden. Kortom, wij zijn altijd bezig om het onze klanten naast plezier ook interessant en leerzaam te maken.

 

Lijkt het jou leuk om eens een gratis en vrijblijvende proefles uit te proberen? Wacht dan niet langer. Iedere donderdag van 17:00 tot 18:00 staan wij klaar voor een knallende HipHop Jong les. Nieuwsgierig naar onze andere stijlen of naar meer informatie over onze dansschool? Neem dan gerust een kijkje op onze website: www.flstudios.nl

Wij ontvangen jullie graag in de studio

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!