Het afgelopen weekend vonden de Belgische Kampioenschappen ‘Hip-Hop’ plaats in Mechelen, België. Ook Fresh Label Studios was hier twee dagen aanwezig. Waar we hier jaarlijks altijd met veel van onze groepen en duo’s naartoe reizen waren we dit jaar enkel met 3 teams aanwezig. Dit vanwege het drukke schema van onze dansers waar we helaas nog niet veel over mogen verklappen.

De teams trainen de laatste tijd erg veel voor een speciaal project. Echter moest er ook ruimte worden gemaakt voor de jaarlijkse BK-competitie. En wat hebben ze het weer fantastisch gedaan!

Alle drie de teams wisten alle Nederlandse teams achter zich te laten met allen een 2de plaats! Daarnaast waren twee van deze teams op 4 van de 6 categorieën ook nog eens op een eerste plaats beoordeeld!

Naast dat dit uiteraard een geweldige prestatie is voor ‘The Youngsters’, ‘The Convict’ & ‘The Fuse Junior’, is het nieuws dat ze naar het WK van 2018 mogen voor hen nog veel groter.

Het afgelopen jaar waren we hier met twee teams aanwezig die beiden ook hier een zilveren medaille mee wisten te nemen. Het feit dat ze nu de mogelijkheid krijgen om zichzelf te verdedigen of zelfs hun plaatsing kunnen laten toenemen is al één behaald doel!

De komende weken zal er hard worden gewerkt aan alle teams binnen de studio om zo nóg meer kwalificaties en prijzen binnen proberen te halen.

We are Fresh Label Studios