HERFSTVAKANTIE

Vanaf 15 t/m 22 oktober zijn wij gesloten i.v.m. de Herfstvakantie.  De danslessen zullen weer van start gaan vanaf maandag 23 oktober. Alle reguliere lessen zullen in deze week komen te vervallen.

NEDERLANDS KAMPIOEN

Het afgelopen weekend hebben we de eerste wedstrijd van het seizoen gedanst. Dit met ons compleet nieuwe team; ‘The Empire’. Deze ‘megacrew’ bestaande uit al onze wedstrijddansers heeft in de korte periode van maar acht trainingsuren de Nederlandse titel alsnog in handen weten te krijgen. Namens de studio, van harte gefeliciteerd!

WEBSITE AL EEN TIJDJE ONLINE

In de zomervakantie werden wij getroffen door een fout in onze website. Na enkele weken was de fout gelukkig verholpen. Vanaf dat moment hebben we besloten onze website compleet opnieuw op te bouwen om zo onze ‘online-look’ te bevorderen. We zijn dan ook erg trots op het eindresultaat waar we vrijwel dagelijks updates op delen.

NIEUWE THEATHERVOORSTELLING + TV OPNAMES

Afgelopen week hebben we bekend gemaakt dat we in het nieuwe jaar (2018) terugkomen met een geheel nieuwe theatervoorstelling. Voor de eerste keer in onze geschiedenis zal deze show een verhaal vertellen. Waar we achter de schermen al veel werk verricht hebben zullen we hier met de leerlingen binnenkort aan gaan starten. Meer informatie omtrent de voorstelling komt spoedig online.

Tijdens de herfstvakantie zit de studio niet stil. Wij mogen jullie namelijk laten weten dat wij i.v.m. een nieuw televisieprogramma opnames zullen hebben in Studio 21 te Hilversum. Voor welk programma en wanneer het op televisie zal komen, mogen wij helaas nog niet mededelen. Als studio proberen we kansen als deze ten alle tijden te benutten voor onze leerlingen.

WE ARE FRESH LABEL STUDIOS