Al is het nieuwe dansseizoen pas net begonnen komt al snel de eerste schoolvakantie er weer aan! Het is officieel weer Herfst wat inhoudt dat de herfstvakantie al vlak voor de deur staat. Om deze reden zijn wij van maandag 15 oktober tot zondag 21 oktober gesloten. Tijdens deze vakantie komen alle reguliere danslessen te vervallen. Het wordt een korte vakantie waarin wij zeker niet stil zullen zitten. Tijdens de herfstvakantie staan er een aantal dingen op de planning, en wij vertellen ze je allemaal in het bericht hieronder.

Wereldkampioenschappen

Op vrijdag 19 en op zaterdag 20 oktober zullen wij meedoen met een wereldkampioenschap dat gehouden zal worden in ons eigen land. We zullen afreizen naar Leiden om hier deel te nemen aan deze unieke en grote wedstrijd. Echter hebben voordat het zover is nog genoeg te doen…

Nieuwe lounge & The Basement

We zijn in de zomervakantie hard bezig geweest aan de verbouwing van onze studio. Tijdens deze verbouwing hebben we een tweede dansruimte gecreëerd, de zogeheten ‘The Basement’! Echter is nog niet alles af, zo komen er tijdens de herfstvakantie gloednieuwe spiegels te hangen in The Basement en wordt ook he nieuwe geluidssysteem geplaatst. Dit allemaal zodat na de herfstvakantie ‘The Basement’ optimaal inzetbaar is als nieuwe dansruimte.

Ook de Lounge heeft nog een beetje werk nodig. Hier zal een compleet nieuwe, lichtkleurige vloer in komen te liggen met een compleet nieuw licht systeem. Zodat we ook in de lounge een warme en fijne maar wel ruimtelijke sfeer kunnen creëren!

Na de herfstvakantie zijn we uiteraard weer gewoon bij jullie terug voor het verloop van ons negende dansseizoen. Een seizoen dat nu al in de boeken gaat als groots! Zo hebben we al opnames gehad voor een nieuw dansprogramma dat later dit jaar te zien zal zijn op SBS6. Ook zijn we met onze hele studio in Panningen verhuisd naar een zeer luxe, groot en professioneel sportcentrum waar we een groter aanbod zullen gaan hanteren. En uiteraard gaan onze docenten met hun leerlingen als een speer!

Wij kunnen niet wachten om te zien hoe de rest van dit dansseizoen zal verlopen!

Wist je dat wij ook een vakantierooster online hebben staan van alle vakanties en speciale dagen gedurende het hele dansseizoen? Klik op onderstaande knop om direct doorverwezen te worden naar ons vakantierooster. Zo kan iedereen op zijn gemak bekijken en noteren wanneer wij wel of niet geopend zijn!

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen