Na een geweldige start van het nieuwe dansseizoen staat de eerste vakantieweek voor de leerlingen alweer voor de deur. Van maandag 25 tot zondag 31 Oktober zal Fresh Label Studios gesloten zijn vanwege de herfstvakantie. Echter zitten wij die week niet stil…

Tijdens de herfstvakantie werken wij aan een volledig nieuwe website. Het kan dus zijn dat wij in deze week op bepaalde momenten even uit de lucht zijn met onze website. Ook starten wij met een volledig nieuwe digitale nieuwsbrief. Zo kunnen wij onze klanten één keer per maand op de hoogte brengen van alle ‘ins en outs’ van Fresh Label Studios.

Daarnaast starten er ná de herfstvakantie een aantal nieuwe lessen, waar we super excited voor zijn! En als klap op de vuurpijl starten we na de herfstvakantie met ons breakdance team, dat ook al snel wedstrijden zal gaan doen evenals onze hiphop en modern groepen.

Voor nu gaan wij er nog een aantal lessen lekker tegenaan! Uiteraard wensen wij iedereen. Alvast een fijne herfstvakantie. Wij kunnen niet wachten om weer door te gaan.

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!