Morgen wordt een belangrijke dag voor veel dansers van onze studio. Sinds een korte tijd zijn wij onder beheer van een professioneel managementbureau waar wij morgen onze eerste opdracht voor gaan uitvoeren! En niet zomaar ergens… Morgen zullen wij verschillende shows weggeven in de Efteling!

‘Het is erg tof om een show te mogen geven, maar vooral in de Efteling geeft het een extra special gevoel’ aldus sommige leerlingen. Naast een bijzonder optreden zijn deze optredens ook nog eens handig voor een extra zakcentje. Als studio zijn we dan ook erg trots dat we onze dansers nu al op zo’n jonge leeftijd ‘uitvoerend’ in kunnen zetten. Zo kunnen ze naast het laten zien van hun kennen en kunnen en een unieke ervaring er ook nog wat anders aan over houden.

In de komende periodes zullen wij meerdere uitvoerende opdrachten gaan vervullen, opdrachten waar wij continu voor opzoek zijn naar hardwerkende dansers! Lijkt het jou ook leuk om te dansen op verschillende locaties zowel nationaal als internationaal? Wacht dus vooral niet langer en kom dansen bij Fresh Label Studios!

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!