Volgende week is het weer zover. De ‘Meeneem’ week zal de hele week actief zijn. Tijdens deze week kunnen dansers vrienden of vriendinnen “meenemen” naar de les. Zo kunnen ze aan hen laten zien waar zij ten alle tijden qua hobby mee bezig zijn. Ook is het leuk om zo diversiteit te creëren in alle lessen. En wie weet, steek je ook jouw vriend of vriendin nog wel aan om mee te doen.

Dit is de tweede keer dat wij een ‘Meeneem’ week organiseren. Net als voorheen plannen we dit na het opstarten van het seizoen. Iedereen is nu gewend aan zijn of haar docent(te) en begint te groeien in zijn of haar dansstijl. Hoogste tijd om onze horizon te verbreden dus!

  • GRATIS INSCHRIJVEN
  • GRATIS ONBEPERKT LESSEN VOOR LEDEN
  • GRATIS LESSEN VOOR NIEUWE LEDEN

Bovenstaand vind je de drie acties die deze hele week toegepast zullen worden. Zo kunnen bestaande leden naast hun reguliere les maarliefst álle lessen volgen die wij aanbieden. Ook nieuwe leden mogen hier gedurende de hele week gebruik van maken. Daarnaast kunnen nieuwe leden zich ook nog eens geheel gratis inschrijven (t.w.v €15,-)

Mocht dit bericht jou bereiken en wil jij ook één of meerdere proeflessen komen volgen? Wacht dan niet langer en grijp volgende week je kans!