Het zit erop! Seizoen 9 is vandaag officieel aan zijn einde gekomen, en wat kijken we terug op een geslaagd dans seizoen! Wij zijn dan ook erg trots op al onze docenten en leerlingen voor de energie die ons als dansschool uniek maakt.

Seizoen 9 heeft talloze mooie herinneringen. Zo straalde een deel van onze dansers op televisie bij verschillende programma’s, maar ook in videoclips en optredens. We hebben een samenwerking gestart met een van de grote artiesten agency die dit land kent. Maar nog veel belangrijker, we hebben een platform gecreëerd voor veel nieuwe dansers. We hebben opnieuw het hele seizoen lessen gegeven met passie, plezier en energie.

Wij wensen namens Fresh Label Studios iedereen een hele fijne en welverdiende vakantie. De komende periode zullen wij ons gaan focussen op seizoen 10. Er zullen veel aanpassingen verricht gaan worden. Dit zowel fysiek in de studio als een enorm vergroot aanbod in zowel Hethuysen als Panningen. Wij kunnen niet wachten om al het nieuws met jullie te delen. Dit zullen wij doen via onze website en social media.

Maar voor nu..

Fijne vakantie

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!