Ja hoor, de aankondiging is hier! Dit jaar keren wij op zaterdag 23 Juni terug naar het podium in de Bombardon te Heythuysen om hier twee betoverende dansvoorstellingen neer te zetten. Jaarlijks staan wij met Fresh Label Studios in de maand Juni op bovenstaande locatie om hier onze zogeheten ‘Eindvoorstelling’ vrij te geven. In de twee uur durende voorstelling laten alle leerlingen en docenten zien wat zij geleerd hebben in de afgelopen maanden. Dit onder begeleiding van een thema. Een thema dat dit jaar; ‘Directions’ zal omvatten.

VERNIEUWING

Jaarlijks proberen we als studio onze shows beter te maken. Het zit dan ook in ons bestaan dat wij een zo professioneel mogelijke, plezierige en verantwoorde voorstelling willen presenteren. Denk hierbij aan het beleid van plaatsen, tijdige informatie, accuraat licht & geluid etc. Dit jaar gaan we hier een grote stap in vooruit. We passen dan ook een groot aantal aspecten van onze voorgaande shows aan om het gemak en plezier van de kijker dit jaar, te vergroten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Plaats reserveringen vanaf nu beschikbaar
  • Het geluid wordt voor de eerste keer verdeeld over de hele zaal (3D geluid systeem)
  • Méér en betere verlichting
  • De show zal bestaan uit één mix waardoor het podium continu bezet blijft.
  • Onze groepen uit Panningen worden bij de eindvoorstelling betrokken

Al deze “kleine” maar vooral ook waardige aanpassingen moeten ervoor zorgen dat het kijkplezier nóg groter wordt. Wij hopen dan ook dat jullie extra zullen genieten van de nieuwe shows.

THEMA

Ook hier slaan wij een nieuwe weg mee in. Waar wij jaarlijks gebruik maakten van tegenpolen, bijvoorbeeld; ‘Beautifull Nightmares’ of ‘Dark or Light’ hebben we besloten dat dit jaar niet te doen. Dit jaar kiezen we voor een breed thema waar alle docenten hun creativiteit in kwijt kunnen. Het doel van een thema is om de docent en de leerling uit te dagen maar niet om hun creativiteit te limiteren. Met het thema ‘ Directions kun je letterlijk en figuurlijk “alle” kanten op. Ook een nieuwe weg voor ons dus…

 

KAARTVERKOOP

De kaartverkoop van de voorstelling start op Maandag 4 Juni om 16:00. Deze zal zich strekken tot Vrijdag 22 Juni. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn zullen deze zaterdag 23 Juni aan de deur verkocht worden voor de prijs van €15,-. Houdt er rekening mee dat er gebruik wordt gemaakt van plaats reserveringen. De tickets zijn te koop voor €12,- per stuk. Dit kan enkel en alleen bij de balie van onze studio in Heythuysen (4 t/m 22 Juni).

Het is altijd een hoogtepunt om te mogen werken aan voorstellingen als deze. Leerlingen voelen al weken van tevoren de gezonde spanning om op het podium te staan. Wij voelen ons dan ook vereerd om hun tijdens deze weg te mogen begeleiden. Want ook dit jaar, gaan we er weer 200 procent voor!

We are Fresh Label Studios