We kunnen nog steeds niet geloven hoe groot het succes was van onze laatste voorstelling. De Eindshow; ‘Directions’ die afgelopen zaterdag georganiseerd werd in ‘De Bombardon’ te Heythuysen heeft veel lof gecreëerd. Ook het bedrijf dat jaarlijks de video’s opneemt heeft hard gewerkt. De video is namelijk nú al in onze handen!

De video lijkt in eerste instantie fantastisch, maar natuurlijk willen we dit moment delen met al onze leerlingen. Zoals gezegd zal de video ter beschikking zijn op DVD. Dit in samenspel met de vakantie van onze studenten en scholieren en ‘gewoon omdat we er zin in hebben’… organiseren wij een videoavond!

Wij heten iedereen, leden, ouders, aanhang echt iedereen welkom om samen met ons voor de eerste keer de video te komen kijken in de dansschool. Wij zullen hiermee starten om 21:15! Twijfel dus niet langer en kom samen met ons de show nogmaals beleven op beeld! Kom je langs? Neem zelf wat drinken en snacks mee. We maken er een gezellige en unieke avond van.

Vanaf Dinsdag is de DVD verkrijgbaar bij Fresh Label Studios, de prijs van de DVD is voor nu nog even onbekend. Een speciale ‘Pre-Sale zal starten op maandag 23:00, ná het bekijken van de video in de studio.

 

We are Fresh Label Studios