Afgelopen zaterdag was het zover. De jaarlijkse eindvoorstelling van onze dansschool dei dit jaar georganiseerd werd onder het thema; US! Alle dansers en hun coaches hebben de afgelopen maanden uitgekeken naar de twee voorstellingen die ze afgelopen zaterdag gegeven hebben. En wat waren ze goed als we het publiek mogen geloven!

 

De dag begon al vroeg. De dansers druppelde al vanaf 10:00 binnen om allemaal een knallende Generale repetitie te dansen. Eenmaal voldaan werden de dansers allemaal geschminkt en klaargemaakt voor de eerste voorstelling.

 

Als studio proberen we iedere show een andere, betere beleving te creëren. Dit doen we door kleine details te verbeteren. We proberen te leren van iedere show, wat ertoe lijdt dat iedere show uniek wordt, dat iedere show de lat weer net iets hoger ligt.

 

Bij deze voorstelling lag de focus vooral op een vloeiende en snelle doorloop van show naar show. We hebben verschillende methodes gebruikt om ervoor te zorgen dat het publiek van het ene gevoel in het andere werd geworpen.

 

Tijdens de middagvoorstelling kregen de dansers een lovend applaus. Iedereen was erg trots op zichzelf en dat is hetgeen dat we uit iedereen willen halen! Want wat heeft iedereen er hard voor gewerkt. Alle hulpouders i.c.m. met de dansers brachten een energieke sfeer. Zo, nu even eten en vooral voldoende drinken en voor we het wisten was iedereen zich alweer klaar aan het maken voor de avondvoorstelling.

 

De avondvoorstelling was volledig uitverkocht. Alle stoelen waren bezet door vrienden, ouders en andere belangstellende. De spanning was dan ook te snijden backstage, iedereen wilt zichzelf natuurlijk van zijn beste kant laten zien, maar met zoveel mensen in één zaal ligt de druk natuurlijk wat hoger.

 

De voorstelling verliep vlekkeloos en het applaus was dan ook een enorme beloning. De dansers waren kapot maar liepen met een enorme glimlach van het podium af.

 

Nu terugkijkend naar afgelopen zaterdag realiseren we ons hoe trots we zijn op alle dansers. Fresh Label Studios is een dansschool waar plezier bovenaan staat, waar je door kunt groeien mits je dit ervoor over hebt. Afgelopen zaterdag danste de jongste kinderen zonder begeleiding. De oudere dansers hebben alles uit de kast gehaald om ervoor te zorgen dat de energie voelbaar was. Wij als dansschool zien de groei per individu enorm terug tijdens voorstellingen als deze. En daar zijn we trots op.

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!