Ja hoor, de breakdance battle waar het jaren geleden allemaal mee begon keert terug! Vanaf dit seizoen organiseren wij opnieuw de destijds zeer bekende ‘Doorstroom-Battle’. Tijdens deze battle nemen al onze breakdancers het tegen elkaar op om aan vrienden, familie maar misschien nog wel belangrijker; het tegenoverstaande team te laten zien wat zij allemaal geleerd hebben in de afgelopen paar maanden. Maar dat is nog niet alles…

De ‘Doorstroom-Battle’ is dé manier voor een breakdancer om zich te bewijzen. Ook is dit direct een manier om te laten zien dat jij klaar bent voor een volgende groep en dus een hoger niveau. Wij zullen in dit bericht even uitleggen hoe het werkt.

Als dansschool zijn wij continu bezig met het verbeteren en versterken van onze concepten. Het afgelopen jaar hebben wij een bepaalde ‘formule’ gecreëerd waardoor Breakdancers enorm snel groeien. En dit werkt! We zien dat leerlingen veel sneller bepaald ‘tricks’ beheersen waardoor hun motivatie erg hoog blijft. Toch hebben we besloten hier nog een schepje bovenop te doen… Dit doen we doormiddel van een ‘doorgroei-systeem’.

Wanneer een breakdancer bij ons komt dansen krijgen ze een lijst met Tricks te zien. Iedere week coachen we onze leerlingen om deze hele lijst helemaal af te werken. Wanneer een leerling alle gevraagde bewegingen, tricks en transities beheerst kan deze tijdens een ‘doorstroom-battle’ doorstromen naar een volgende groep en dus hoger niveau. Hier krijgen leerlingen wederom een nieuwe lijst met ‘tricks’ etc. Op deze manier kan iedereen groeien op zijn of haar eigen snelheid, waardoor het alsnog leerzaam, motiverend maar vooral leuk blijft!

We starten met dit systeem vanaf donderdag 15 November. En zullen dus in praktijk treden tijdens de eerste vernieuwde ‘doorstroom-battle’ op Dinsdag 18 december!

Wij nodigen hier dan ook iedereen graag voor uit. Vrienden en Familie zijn van harte welkom om te kijken naar het kennen en kunnen van onze getalenteerde breakdancers. Schrijf de datum dus alvast duidelijk in uw agenda, want dit belooft een spektakel te worden!

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!