Langzaam maar zeker komt de eindvoorstelling dichterbij. De hoogste tijd om iedereen te voorzien van alle informatie, weetjes en ‘ditjes en datjes’ van de show. Wij hebben al deze informatie dan ook overzichtelijk voor jullie onder elkaar gezet. Wij vragen iedereen dit zorgvuldig na te lezen en alle genoemde tijden en regels na te leven. Zo, maken we er met zijn allen wederom een fantastische dag van!

 

GENERALE REPETITIE

Dag:                Zaterdag 9 Juni

Tijd:                 13:00 tot ongeveer 15:30

Locatie:           De Bombardon te Heythuysen

 

Ontvangst vanaf:                                   12:45

Start aanleren laatste show:             13:00

Start doorloop van de show:             13:30

Afronding omstreeks:                          15:15

 

Tijdens de Generale repetitie ontvangen we iedereen in Cultureel Centrum ‘De Bombardon’ te Heythuysen. Dit is tevens de locatie van de eindvoorstelling. Tijdens de Generale Repetitie zullen we starten met het uitleggen van de gang van zaken, waar iedereen op moet lopen, af moet lopen etc. Vervolgens nemen we de laatste show door. Tijdens deze show komen alle leerlingen voor een laatste keer het podium op. Daarna gaan we de hele show in één keer doornemen. Wanneer dit is afgerond zullen we ook de repetitie afronden.

SHOWDAG: 23 JUNI

Tijdens de dag van de show verwachten we alle leerlingen om een bepaalde tijd bij de Bombardon. Hier zullen we direct starten met het doornemen van de show waarnaar de kinderen in de schmink gaan. Daarna krijgen ze de kleding aan die bij hun show past waarnaar we al spoedig zullen starten aan de middagvoorstelling.

AANKOMST LEERLINGEN:        Vanaf 10:45

ALLE LEERLINGEN BINNEN:    11:30

START PODIUMREPETITIE:       11:30

AFRONDING PODIUMREP:       13:00

KLAARMAKEN + KLEDING:        Vanaf 13:00

 

START MIDDAGSHOW:               15:00

EINDE MIDDAGSHOW:               17:00 (+/-)

ONTSPANNEN + ETEN:               Vanaf 17:00

KLAARMAKEN + SCHMINK:       18:30

START AVONDSHOW:                  20:00

EINDE AVONDSHOW:                  22:00 (+/-)

 

Hierboven zijn alle tijden duidelijk genoemd. Echter zijn deels van deze tijden richtlijnen. Onderaan dit bericht vindt u de bijlage. Dit is de informatiebrief die iedereen van ons ontvangt tijdens de Generale Repetitie. Hier staat per groep bij wanneer deze aanwezig moet zijn. Ook vind je aanvullende informatie over de schmink die wij gebruiken en het eten dat wij serveren in deze brief. (brief zal later vandaag worden toegevoegd aan het bericht!)

LESSEN TOT EINDVOORSTELLING

In de tussenliggende (twee) weken zullen we de leerlingen allen zo goed mogelijk klaarstomen voor de daadwerkelijke eindvoorstelling, Tijdens de lessen kan het zijn dat leerlingen naar het podium gaan om zo met hun groep nog een keer op het podium te trainen. Het belangrijkste is dat de leerlingen gemotiveerd zijn en er dus zin in hebben. Dat ze zich goed voelen en dat de eindvoorstelling voor hen een onvergetelijke ervaring wordt. Als studio doen wij er alles aan dit voor hen te bevorderen! Het is en blijft een geweldig leuk evenement om aan te kunnen bieden.

VERLOOP SHOW VOOR JONGE KINDEREN

Wij begrijpen dat deze dag erg intensief is voor de jongere kinderen. Ook begrijpen we dat er vragen zijn over hoe wij met de kinderen omgaan tijdens zo’n drukke dag. Daarom even een stukje extra informatie over dit onderwerp.

Tijdens de show-dag brengt u uw kind naar de Bombardon. Op het moment van aankomst zijn er hulpouders die zich over uw kind ontfermen. Vooral bij de jonge groepen zullen er voldoende hulpouders aanwezig zijn. Deze ouders zorgen de hele dag voor de groep. Zo zorgt deze dat ze tijdig van ons te eten krijgen maar ook dat de groep voldoende drinkt, optijd naar de schmink gaat, naar en van het podium wordt gehaald en ga zo maar door.

Naast de euforie van de dag begrijpen we ook dat het voor veel van de kinderen te laat is om te blijven tot het einde. Echter spreken wij uit ervaring wanneer wij zeggen dat de kinderen het liefst willen blijven tot het einde. Alle adrenaline, zenuwen en het plezier komt er rond de avond uit waardoor ze een bepaalde ‘energie-boost’ krijgen. Mochten ouders toch kiezen om het kind af te halen dan kan dit. Dit kan tijdens de pauze van de avondvoorstelling die zal zijn rond de klok van 21:00. Echter kan dit wel alleen gedaan worden door een ouder (of een ander familielid, vriend etc. wanneer het bij ons is aangegeven)

HULPOUDERS

Hulpouders zijn voor ons de ‘onmisbare ouders’ van de dag. Zoals bovenstaand al genoemd zijn dit de personen die ervoor zorgen dat de leerlingen tijdig te eten en drinken krijgen, dat leerlingen naar het podium worden gebracht en van het podium worden gehaald. Dat ze geschminkt worden en ga zo maar door. Mocht jij het leuk vinden om een dag mee te leven in deze energie en adrenaline kun je jezelf nog steeds opgeven. Dit kan door hier te klikken.

Wij vragen alle hulpouders aanwezig te zijn bij het begin van de Generale Repetitie. Hier zullen jullie alle informatie ontvangen en voor de eerste keer kennis maken met elkaar.

TICKETVERKOOP

Vanaf aanstaande maandag (4 Juni) starten we met het verkopen van de tickets. Deze kun je reserveren via de website (dit is geen verplichting echter wel een zekerheid). Op het moment dat je deze reserveert moet je deze binnen 3 dagen afhalen, anders vervalt de reservering. Dit doen we vanwege de snelle verkoop van tickets. Al 4 jaar verkopen we beide show volledig uit. Wij raden iedereen daarom aan tijdig zijn/haar tickets te bestellen en af te halen.

Ook werken wij met stoelreserveringen. Deze kunnen worden gekozen wanneer je de bestelde tickets afhaalt bij de studio.

De ticketprijs is €12,- per ticket (ververkoop). Mochten er nog tickets beschikbaar zijn op de dag zelf zullen deze verkocht worden voor een prijs van €15,-.

OVERIG

De aankomende weken zullen we met iedereen alle puntjes op de i gaan zetten omtrent de voorstelling. Ook begrijpen wij dat sommige vragen misschien nog niet voor u beantwoord zijn. Mocht dit het geval zijn willen we iedereen erop attenderen om contact op te nemen via info@flstudios.nl wij streven ernaar ten alle tijden zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen te geven.

 

Wij hebben er zin in

We are Fresh Label Studios