DE NIEUWE MAATREGELEN

Samen dansen we online door
MET INGANG VAN DINSDAG 15 DECEMBER

EEN INTRODUCTIE OVER DEZE PAGINA

Omdat ieder bedrijf op een geheel eigen manier getroffen wordt door het coronavirus en de situatie hieromheen hebben wij alle informatie, regels en maatregelen onder elkaar gezet die wij zullen hanteren. Kijk geregeld op deze pagina voor alles omtrent de COVID-19 maatrgelen binnen dansschool Fresh Label Studios.

BESPREEKPUNTEN

 – Tot kerstvakantie en twee weken erna uitsluitend online les.
– Kerstvakantie zoals gewoonlijk gesloten                  – Buiten rooster                                          – Kerstviering & Breakdance middag

 

TOT KERSTVAKANTIE EN TWEE WEKEN ERNA UITSLUITEND ONLINE LES

@freshlabelstudiosonline

Ons online platform is exclusief te volgen voor leden op ons besloten Instagram kanaal. Via dit platform volg je momenteel méér dan 90 lessen. To de kerstvakantie zullen we hier dagelijks nieuwe content aan toevoegen. Ook na de kerstvakantie zullen wij hier actief mee door gaan tot 19 januari.

Nog geen toegang tot het account? Stuur ons een volgverzoek. Wij accepteren alle leden en ouders van leden. Let op: vermeld bij een volgverzoek gelieve de naam van de leerling.

KERSTVAKANTIE ZOALS GEWOOLIJK GESLOTEN

Wij zijn van zondag 20 december tot zondag 3 januari gesloten vanwege onze kerstvakantie. Al klinkt het woord ‘gesloten’ nu een beetje dubbel aangezien wij al eerder genoodzaakt zijn de deuren te sluiten.

Zoals vermeld geven wij online les tot en na de kerstvakantie. Tijdens de kerstvakantie kun je natuurlijk wel onbeperkt genieten van ons online aanbod.

BUITEN ROOSTER NA KERSTVAKANTIE

Ons online aanbod is toegankelijk op ieder moment van de dag, echter willen we proberen in de twee weken ná de kerstvakantie voor al onze leerlingen tot 18 jaar een ochtend en begin middag schema in elkaar zetten.

Wij starten met het ontwerpen van dit rooster vanaf dinsdag 15 december. Alle lessen die in dit rooster terechtkomen zijn qua doorgaan afhankelijk van de weersomstandigheden.

KERSTVIERING & BREAKDANCE MIDDAG

Momenteel zijn wij genoodzaakt de geplande evenementen te laten vervallen. Dit houdt in dat zowel de kerstviering als de breakdance middag niet door zullen gaan.

We plannen voor de Breakdance middag een nieuwe datum in wanneer wij een daling ondervinden in de dagelijkse coronacijfers. Hierover ontvangen alle ingeschreven deelnemers een mail.

De kerstviering zal niet ingehaald worden waar wij het niet gepast vinden om ná de kerstperiode een daaraan georganiseerd evenement te organiseren. Wel gaaan we aan de slag met een andere thema viering. Alle ingeschreven deelnemers van dit evenement ontvangen hierover een mail.

DOORGAAN EN STERK BLIJVEN

Wij hebben met de rol van het houden van verschillende dansstudio’s een platform gecreëerd dat zich veel verder strekt dan enkel danslessen. De studio’s zijn ontmoetingsplekken voor jeugd en jongeren. Het zijn ruimtes waar aan passie wordt gewerkt. Wij zullen net als in het eerste deel van dit jaar ons hier sterk voor blijven maken. Wij gaan door! Online proberen wij de afleiding te creëren voor al onze leerlingen. Want ook in tijden als deze willen we vooruitdenken, samen.

Wij doen er alles aan om ook in deze periode een platform te geven voor onze leerlingen. Wij hopen dan ook op jullie begrip want alleen samen kunnen we vooruit.

‘Teamwork makes the dream work’.

 

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je meest gestelde vragen zodat we onze klanten snel, efficient en duidelijk antwoord te geven. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet om ons een bericht te sturen.

Is het online platform voor iedereen toegankelijk

Onze online lessen zijn exclusief voor leerlingen. Nog geen toegang tot het account? Stuur ons een volgverzoek. Wij accepteren alle leden en ouders van leden. Let op: vermeld bij een volgverzoek gelieve de naam van de leerling.

Mogen we blijven dansen?

Helaas mogen we tot 19 januari niemand ontvangen binnen onze dansstudio. Wij geven dus al onze lessen online. Deze worden ook opgeslagen zodat je deze kunt volgen op een voor jou geschikt moment.

Hoe kan ik online lessen volgen?

Stuur ons een volgverzoek via @freshlabelstudiosonline. Wij accepteren jouw verzoek waarnaar je direct kunt genieten van talloze lessen.

SAMEN, DANSEN WE DOOR!