DANSPAS = WEEK GRATIS DANSEN!

Ja hoor, de leukste actie van het jaar is weer terug! In de maand oktober delen wij meer dan 500 danspassen uit. En ook jij kan er een krijgen, wat je daarvoor moet doen? Helemaal niets!

 Alle leden van Fresh Label Studios krijgen van ons een danspas die ze kunnen uitdelen aan iemand die misschien interesse heeft om ook te starten dansen binnen Fresh Label Studios. Met een danspas kun je één week lang zoveel lessen volgen als je zelf maar wilt. Het leuke van deze actie is dat wanneer een lid van Fresh Label Studios een danspas aan iemand uitreikt en deze persoon zich inschrijft bij de studio het lid van ons €15 ontvangt! Zo is het dus een win-win situatie voor iedereen!

EEN WEEK LANG GRATIS DANSEN BIJ ALLE LOCATIES

Danslessen vanaf 2 jaar in uiteenlopende stijlen. Bij dansschool Fresh Label Studios kun je lessen volgen in alle hedendaagse dansstijlen uiteenlopend in allerlei verschillende niveaus. Neem jouw gekregen danspas mee naar de studio en start direct jouw gratis dansweek!

HOE VERDIEN IK €15,-

 Als studio willen wij iedereen de mogelijkheid geven om te starten met dansen. Jij kunt ons helpen om meer mensen te bereiken. En precies om die reden hebben wij deze actie gestart. Zoals boven al genoemd ontvangt ieder lid minimaal één danspas die hij/zij kan geven aan iemand met interesse om te starten met dansen binnen Fresh Label Studios.

Het is heel simpel. Wanneer iemand gebruik maakt van de danspas wordt de naam van deze persoon bij ons genoteerd. Ook vragen wij van wie hij/zij de danspas heeft gekregen, ook die naam wordt genoteerd. Wanneer er dan een inschrijving plaatsvindt weten wij dankzij wie het nieuwe lid bij onze studio is gekomen. Op dat moment betalen wij direct €15,- aan de persoon verantwoordelijk voor het nieuwe lid.

Interesse / Gratis proefles / Vragen?

Stuur ons vijblijvend een bericht met uw vraag of interesse. Wij streven er naar uw bericht binnen 24 uur behandeld en beantwoord te hebben. Ons team staat ook altijd voor u klaar mocht u langs willen komen. Wij ontvangen u graag in onze studio. Hopelijk tot snel! 

Locatie