De compleet nieuwe ‘AFRO’ les gaat morgen van start! Tijdens de aftrap van seizoen 8 zagen we hoe populair onze ‘AFRO’ les wel niet geworden is! Maar liefst veertig leerlingen delen deze passie en voeren deze wekelijks met volle energie bij ons uit! Docente Youssra is overweldigd maar vind het super dat haar les zo goed loopt. Haar leerlingen doen het dan ook waanzinnig goed op haar choreografieën.

 

MAAR DAT IS NIET ALLES…

 

Afgelopen maand hebben we het bekend gemaakt. ‘Vanaf Oktober starten wij ook met een ‘AFRO-Kids’ les’! En daar is het nu de hoogste tijd voor. De maand is van start gegaan en zo ook morgen onze eerste ‘Afro-Kids’ les. Hieronder vind je informatie over alle twee onze ‘AFRO’ lessen.

AFRO KIDS LES

6 t/m 14 jaar

Beginnend tot geavanceerd

Iedere dinsdag van 17:00 tot 18:00

AFRO LES

Vanaf 12 jaar

Beginnend tot geavanceerd

Iedere donderdag van 19:00 tot 20:00

Op leeftijd & uitnodiging

Zoals te zien is in bovenstaande opsommingen bieden we de les op verschillende leeftijd niveaus aan. Daarnaast zijn er een stel ‘ongeschreven’ regels die ook van toepassing zijn. Zo mag iedereen met het lessenpakket ‘EXTRA’ of ‘PRO’ deelnemen aan beide lessen. Ook leerlingen die de ‘AFRO’ les erg leuk vinden en graag meer zouden willen dan een uur in de week, kunnen aan de docente vragen of ze in beide lessen mogen deelnemen.

De nieuwe les start vanaf morgen en is wekelijks te volgen binnen Fresh Label Studios. Daarnaast mag iedereen het eenmalig gratis uitproberen en laten we nieuwe leerlingen alleen morgen zich geheel GRATIS inschrijven! Wacht dus niet langer, vertel het tegen je ouders of kinderen, familie of vrienden en wij ontvangen jullie graag morgen!

 

We are Fresh Label Studios