Ja hoor, je leest het goed, de voormalige uitverkochte dansshow keert terug! En deze keer in een compleet vernieuwend ‘jasje’. De dansshow is namelijk niet maar één maar, tweemaal te bezichtigen. Daarnaast draagt de show de naam; ‘HOME’ dat voor een standvastig thema zorgt, een ware rode draad door de hele show. In 2017 hebben we de eerste TIWWMO-show geproduceerd. Dit was voor alle betrokkene een leuke en innovatieve uitdaging. Wel hebben we veel geleerd van deze show, waardoor we nu met volle energie de ‘productie’ van de nieuwe show instappen.

Het verhaal zal draaien om een persoon die van jongs af aan leert zijn/haar eigen keuze te maken. Hierbij komt de speler in aanraking met verschillende scenario’s en ontdekt zo steeds meer van zichzelf. Voor de eerste keer brengen wij een compleet nieuwe ervaring op het podium. Een dansvoorstelling in de mix met ‘musical, film en concert’ elementen. ‘HOME’ vervult je jaarlijkse portie theater en zal onze beste productie tot zover beloven te worden. Maar daar moeten we eerst voor aan de slag.

‘HOME’ zal te zien zijn op 17 Maart 2018 in de Bombardon te Heythuysen. Een show gedanst door enkel en alleen gekozen danstalenten van dansschool Fresh Label Studios. Choreografieën van verschillende choreografen onder leiding van Stephan (Estee) Schmieder.

Tickets zijn binnenkort online verkrijgbaar, daarnaast zullen wij iedereen spoedig van verdere informatie voorzien omtrent showdata en tijden.

WE ARE FRESH LABEL STUDIOS