Vanaf nu zijn wij te vinden in het welbekende ‘Sportcenter Balance’. Wekelijks starten wij hier met twee verschillende ‘HipHop’ lessen die we later zullen uitbreiden naar een vele malen groter aanbod. Maar wie is Fresh Label Studios nu eigenlijk? Om dit uit te leggen hebben wij alle globale informatie voor jullie onder elkaar gezet:

Ik dans nu zo’n 3 maanden bij Fresh Label Studios in de gemeente Peel & Maas en heb al erg veel dansjes geleerd. Wekelijks worden we uitgedaagd om op een energieke en plezierige manier nóg meer van onszelf te geven. Dansen gaat verder bij Fresh Label Studios.

Dewi Verjassen

Leerlinge, HipHop 12+

Nog nooit eerder had ik dansles genomen. Eenmaal een gratis proefles te hebben gevolgd bij de HipHop 9+ les besloot ik direct ermee door te gaan. De dansen die je krijgt laten je echt bewegen op de muziek en zorgen dat je snel beter wordt. Ik vind het daarom ook erg leuk.

Bart Niessen

Leerling, HipHop 9+

Als docenten hebben we erg veel zin in deze nieuwe stap. Samenwerken met de bekende sportketen; ‘Sportcenter Balance’ vergroot onze kansen maar ook vooral ons aanbod. We kunnen hier als ‘nieuwe’ dansschool in de gemeente Peel & Maas flink doorgroeien. Youssra en ikzelf verheugen ons op de lessen die we hier wekelijks zullen aanbieden en gaan er vanuit dit snel uit te kunnen breiden naar meer.

Youssra & Stephan

Docenten, Fresh Label Studios: Peel & Maas

WIJ ZIJN:

Fresh Label Studios is een dansschool die zich focust op leuke, energieke, plezierige maar vooral professionele danslessen. De mensen die hier een les komen kijken of uitproberen zullen direct merken dat je zelf bepaalt hoe moeilijk je een dans maakt. Plezier in het uitvoeren van je hobby staat namelijk voorop.

START AANBOD:

In Panningen zal gestart worden met twee verschillende HipHop lessen. In deze lessen kunnen vrijwel alle leeftijdscategorieën hun passie kwijt. Zo is er op woensdag van 17:30 tot 18:30 een HipHop B les (leeftijd vanaf 9 jaar) en op Donderdag van 19:30 tot 20:30 een HipHop A les (leeftijd vanaf 12 jaar).

INFORMATIE:

Fresh Label Studios is de grootste en meest succesvolle dansschool van de gemeente Leudal en heeft besloten daardoor de stap naar Gemeente ‘Peel & Maas’ te maken. In samenwerking met Sportcenter Balance combineren wij een frisse en professionele passie die we met volledige energie tot uitwerking brengen.

Bij Fresh Label Studios volg je ten alle tijden, vrijblijvend een GRATIS proefles. Hierna wordt er in combinatie met de docent overlegt wat de mogelijkheden zijn.

GRATIS INSCHRIJVEN:

‘Als klap op de vuurpijl’ starten wij in de maand December met een GRATIS inschrijfactie. Zo kan iedereen gebruik maken van de gratis proeflessen en hierna ook nog een gratis de keuze maken om lid te worden van deze jonge en innovatieve dansstudio. Lijkt het jouw dus ook zo leuk om te dansen? Wacht niet langer en schrijf je in bij Fresh Label Studios: Peel & Maas.

Voor meer informatie over onze geschiedenis, kwalificaties en ervaringen neem je gerust een kijkje op onze website: www.flstudios.nl

 

We are Fresh Label Studios