Acht jaar geleden is Fresh Label Studios opgericht door een jongen van negentien jaar. Sinds is de code van ons bestaan ‘verantwoordelijkheid bij relatief jonge personen’. Alle docenten van Fresh Label Studios delen een gemiddelde leeftijd van 22 jaar. Dat wist je zeker niet he?

Om deze traditie voort te zetten hebben we door de maanden heen een bepaald systeem ontwikkeld. Een systeem waar we onze dansers de mogelijkheid willen bieden om ook eens in de schoenen van een lesdocent te stappen.

Ben jij iemand die veel danst, graag je eigen dansen/choreografieën maakt, en vaak hele video’s of showelementen aan het bedenken bent? Dan zijn wij opzoek naar jou! Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Naast de ‘Student Class’ zullen we de leerlingen waar wij veel potentie in zien een GRATIS begeleiding geven van drie tot vier maanden waar wij deze genodigden zoveel mogelijk van onze kennis en uitleg kunnen geven om zo later misschien ook wel door te groeien als docent voor Fresh Label Studios.

We are Fresh Label Studios