De decembermaand staat ieder jaar weer in de ban van warmte. En dan hebben we het natuurlijk over liefdadigheid en vriendschap. Ook bij Fresh Label Studios vinden wij dit erg belangrijk. En daarom komen wij met een compleet nieuwe actie! Een actie die niet alleen jouw vrienden verwelkomt maar die zelfs voor bestaande dansers erg handig kan zijn…

We noemen het de ‘MEET MY FRIENDS’ decembermaand! Tijdens de hele maand december kun je zoveel vriendjes of vriendinnetjes als je maar wilt meenemen naar de danslessen. Iedere les zijn nieuwe personen welkom om te kijken of dansen bij Fresh Label Studios dé nieuwe hobby van jouw meegebrachte vrienden zal worden. Maar daar blijft het niet bij! Als jouw vriendje lid wordt krijgen jullie allebei in de maand januari 50% korting op jullie abonnement!

Wacht dus niet langer en kom eens kijken bij onze verschillende danslessen in zowel Panningen als in Heythuysen. Wij verzorgen dagelijks lessen van hoge kwaliteit die naast plezier ook een leuke uitdaging creëren voor onze deelnemers! Bij Fresh Label Studios sta je dus nooit stil!

Jij komt toch ook!?

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!