Het begin van een nieuwe week, en niet zomaar een! Aanstaande vrijdag organiseren wij de audities voor onze wedstrijdgroepen van het komende jaar. En wij willen jullie nog even vertellen hoe dit eraan toe zal gaan!

Ben jij een van onze wedstrijddansers zal jij niet deel hoeven nemen aan de jaarlijkse audities. Op dit moment weten we hoe goed jij kunt dansen en nemen wij een besluit of je we jouw overplaatsen naar een ander team of niet. Op deze manier kunnen wij meer onze ogen richten op nieuwe dansers die graag auditie zouden willen komen doen.

Voor nieuwe dansers geldt dat iedereen zich in moet schrijven voor de auditie. Dit kan via www.flstudios.nl/audities

Waar wij eerder twee mogelijkheden bekend hebben gemaakt hebben we besloten alle auditanten deel te laten nemen van 19:00 tot 20:00. Hier volgt het aanleren van een choreografie van ongeveer 40 minuten.

Tijdens het aanleren wordt er gelet op hoe jij meedenkt met de choreograaf/trainer. Verder kijken we naar je wilskracht en uitstraling, foutjes maken mag!

Als laatste zullen we in verschillende groepen vragen om de choreografie te laten zien (niet alleen dus). Tijdens dat de groepen de choreografie laten zien kijken we wederom naar wilskracht, afwerking maar vooral uitstraling. Ook hier geldt, foutjes maken mag! Dat is zeker geen blunder!

Wij proberen al onze leden duidelijk te makend at je deze kans niet moet laten schieten. Vanuit een auditie kunnen verschillende erg mooie ervaringen voortvloeien. Denk hierbij aan het behalen van Nederlandse of zelfs internationale kwalificaties. Het werken in teamverband en het ontwikkelen met je team. Het deelnemen aan events, televisie en andere leuke projecten. Dit kan vanaf nu ook op jouw afkomen, het enige dat je moet doen? Ga naar onze website en geef je helemaal GRATIS op!

Hopelijk tot vrijdag!

Fresh Label Studios

 

De dansschool voor iedereen