Beste danser en ouder/verzorger,

Vanaf maandag 4 maart zullen wij gesloten zijn tot en met zondag 10 maart vanwege de carnavalsvakantie. Tijdens deze week zullen alle reguliere lessen komen te vervallen. Uiteraard zijn wij vanaf maandag 11 maart weer geopend voor het vervolg van het lopende dansseizoen.

Wij wensen iedereen een hele fijne ‘vasteloavendj’ en hopen jullie allen weer te zien na de vakantie!

Hieronder volgt nog extra informatie voor alle dansers die deelnemen aan de ‘HOME’ theatervoorstelling.

De week na de carnavalsvakantie zal een grote week worden voor alle dansers van Fresh Label Studios. Dit is namelijk de week voor onze compleet nieuwe voorstelling ‘HOME’. Wij hebben in deze week naast de gewone reguliere lessen twee generale repetities geplant.

De eerste generale repetitie zal plaatsvinden bij ons in de studio. De tweede zal plaatsvinden op het podium van de Bombardon. Wij hopen dat iedereen aanwezig is zodat we met zijn alle de show in zijn geheel door kunnen nemen. LET OP: jonge dansers hoeven niet tot het einde te blijven.

GENERALE REPETITIE 1: MAANDAG 11 MAART – 19:30 TOT 21:30

GENERALE REPETITIE 2: WOENSDAG 13 MAART – 19:30 TOT 21:30

Ook willen we jullie erop attenderen dat alle informatie omtrent de HOME voorstelling te vinden is via onze nieuws pagina. Hier vind je twee verschillende ‘posts’ met informatie over de voorstelling.

Zoals boven al eerder gezegd wensen wij iedereen een fijne vakantie en prettige ‘vasteloavendj’ toe!