Het is weer zover. De carnaval staat voor de deur! Om die reden zijn wij gesloten van zondag 11 tot vrijdag 16 Februari. Tijdens deze dagen zullen alle reguliere lessen komen te vervallen.

Wij hopen dat iedereen een gekke, maar uiteraard gezellige carnavalstijd tegemoet zal gaan. Vooral onze leerlingen kijken hier naar onze mening erg naar uit. Ook wensen we iedereen een hartige dag tegemoet voor Valentijnsdag!

Tijdens de vakantie zullen we in de studio een aantal verbeteringen aanbrengen. Zo zullen we ervoor zorgen dat de isolatie van ons gebouw versterkt wordt. Ook worden de muren weer bijgeverfd en worden de kleedkamers lichtelijk onder handen genomen. Daarnaast zullen bepaalde samengestelde groepen nog flink trainen in de vakantie om zo de show van 17 Maart onvergetelijk te maken.

 

LET OP: De zaterdag lessen hebben geen vakantie. Wij bieden voor deze les beide zaterdagen de les aan. Dit doen we omdat we niet weten hoeveel kinderen er aanstaande zaterdag aanwezig zullen zijn i.v.m. carnaval. Om die reden geven we graag ook de week erna gewoon les op Zaterdag

 

Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

 

We are Fresh Label Studios