Het is weer zover! Tijd voor een aantal dagen feest en pret want de carnaval staat alweer voor de deur! De dansschool is van zondag 23 Februari tot en met zondag 1 Maart gesloten. Tijdens deze periode zullen alle reguliere lessen komen te vervallen. Uiteraard zijn wij vanaf maandag 2 maart weer terug voor het verloop van het dansseizoen. Lees hieronder nog de nieuwtjes waar we met de dansstudio allemaal mee bezig zijn.

VANAF MAART NIEUWE LOCATIE!

We hebben maandenlang achter de schermen gewerkt aan het realiseren van onze nieuwe locatie in Roermond. En om hier nog meer lessen aan te kunnen bieden zullen wij ook in Herten gaan starten met het organiseren van danslessen. Wij zien deze twee locaties dan ook als één gecombineerde dansschool waar we naast danslessen onze leden ook onbeperkt fitness mogen aanbieden.

 

CANVAS

Alle docenten en hun leerlingen zijn hard aan het werk aan onze nieuwe show: CANVAS. Op vrijdagavond 10 April organiseren wij een exclusieve voorstelling waar we met een geselecteerde groep dansers een themavoorstelling hebben gecreëerd. De kaartverkoop start op maandag 9 maart.

Namens de dansschool wensen wij iedereen een hele fijne carnavalsperiode. Wij ontvangen iedereen graag weer op maandag 2 Maart voor het verloop van het dansseizoen.

 

Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen!