BUITENLESSEN VANAF FEBRUARI

Na het controleren van alle maatregelen, overleg te hebben gepleegd met de buurt en kijkend op wat gelukkig wel allemaal nog mag in onze branche, starten wij vanaf 1 februari weer met het lesgeven op ons buitenterrein bij onze dansstudio in Heythuysen. In dit bericht vind je alle informatie over hoe dit te werk zal gaan.

BUITEN LESSEN + ONLINE

Vanaf maandag 1 Februari starten wij met het verzorgen van buiten lessen. In de week ervoor zullen wij enkele ‘Try-out’ lessen organiseren om ervoor te zorgen dat vanaf Februari alle lessen geordend, professioneel en via alle richtlijnen zullen verlopen. Tijdens deze week zullen wij ook doorgaan met onze live lessen via ons online platform.

De buiten lessen zijn niet ter vervanging van onze online lessen. Wij blijven al onze lessen live uitzenden en online beschikbaar stellen voor al onze leden.

WERKEN MET AANWEZIGHEIDSLIJSTEN

Om ervoor te zorgen dat alle georganiseerde lessen daadwerkelijk doorgaan werken wij met aanwezigheidslijsten. Onze docenten versturen de dag van een bepaalde dansles de vraag wie aanwezig zal zijn. Wanneer er meer dan 3 opgaven zijn zal de les georganiseerd gaan worden. Bij minder dan 3 aanmeldingen zal de les online plaatsvinden.

LESROOSTERS VARIËREND

Om te beginnen houden wij grotendeels het lesrooster aan van onze locatie in Heythuysen, met het in acht nemen van de eventuele avondklok. De reden hiervoor is dat in het lesrooster van onze locatie in Heythuysen alle lessen en dus dansstijlen zijn verwerkt die wij aanbieden binnen onze studios. Wel kan qua indeling hiervan afgeweken worden wanneer wij meer belangstelling krijgen voor tijdstippen afkomend van een andere locatie.

Wij creëren een wekelijks lesrooster dat tijdig bekend wordt gemaakt.

TERREIN + SLECHT WEER

Alle buitenlessen worden verzorgd op de stenen oppervlakte gelegen vóór onze dansstudio in Heythuysen. Wij zullen waar nodig gebruik maken van attributen en lampen. Het terrein wordt dagelijks voorzien van een schoonmaak om ervoor te zorgen dat alle lessen veilig gegeven kunnen worden.

 Bij slecht weer vallen wij net als onze lessen van vorig seizoen terug naar ons online platform.

GESTELDE MAATREGELEN VANUIT HET RIVM

 – Publiek bij sport is niet toegestaan.

– Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.

– Sportkantines, kleedkamers en douches zijn dicht.

– Sporten voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder mag alleen als onderling 1,5 meter afstand te houden is. (Max 2. Personen)

 

Veel gestelde vragen

Hieronder vind je meest gestelde vragen omtrent onze buiten lessen. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet om ons een bericht te sturen.

Tot wanneer zijn de lessen buiten?

Wij zullen de lessen op ons buitenterrein blijven verzorgen tot we een akkoord krijgen om onze lessen in binnenruimtes voort te mogen zetten.

Waar moet ik aan denken qua kleding?

We raden al onze leden aan zich te kleden naar het weer. Zorg er voornamelijk voor dat je op de activiteit gekleed bent. Dat je bijvoorbeeld een vestje of trui met shirt eronder aan hebt dat in verloop eventueel de top laag uit kan.

Ik ben 18, ben ik welkom in de buitenlessen?

Wij willen onze 18+ leden aparte lessen gaan aanbieden die korter en intensiever zijn. Helaas mogen 18+ leden voor nu niet deelnemen aan groepslessen gemengd met leerlingen tot 18 jaar.

Ik train toch liever thuis, hoe werkt dit?

Wij zenden al onze buiten lessen ook live uit voor personen die het niet redden om aanwezig te zijn of gewoonweg liever nog niet buiten willen trainen. Deze lessen worden opgeslagen en zijn via ons online platform terug te vinden.

Ik train normaal in Panningen/Roeromnd/Herten, ben ik evengoed welkom in Heythuysen?

UITERAARD! Al onze leden zijn welkom op al onze locaties. We hebben enkel voor de locatie in Heythuysen gekozen omdat hier voor ons meer mogelijkheden zijn qua tijd en ruimte.

Ouder: Mag ik blijven kijken tijdens de buiten lessen?

Helaas mogen wij geen toeschouwers ontvangen bij de buiten lessen. Wel mogen jullie via de auto blijven kijken.