Hij is terug! De Doorstroombattle van Fresh Label Studios.

De ‘Doorstroombattle’ is de allerleukste breakdance les van het jaar. Tijdens deze 3 uur durende les worden al onze breakdance leerlingen klaargestoomd voor een battle met publiek! Dit klinkt natuurlijk als een lange en spannende training. Echter hebben we al deze jaren mogen ervaren dat dit voor alle leeftijden een waanzinnige ervaring is.

Nu we eindelijk weer publiek mogen ontvangen zijn we enorm blij deze battle te organiseren. Wij hopen dan ook dat alle papa’s, mama’s familieleden en vrienden komen kijken naar wat al onze leerlingen zo al hebben geleerd het afgelopen dansseizoen.

De training begint om 17:00. We zullen dan starten met twee workshops. In de pauzes hiertussen krijgen alle leerlingen wat te drinken waarnaar ze weer doorgaan met de volgende workshop. Al het publiek is welkom vanaf 18:30. We zullen dan van start gaan met 1 tegen 1 en groep battles.

Vanaf het nieuwe seizoen starten we met een vernieuwde opzet van onze breakdance lessen waar we niet op kunnen wachten! We mogen ons eindelijk weer focussen op externe battles en shows. Met onze nieuwe vorm van lessen zullen we de groei een behoorlijke boost gaan geven. Daar hoort deze battle dus bij!

Wij hopen dat iedereen mee komt doen en zichzelf laat zien tijdens deze coole training! Wij hebben er in ieder geval al veel zin in!