Het afgelopen seizoen hebben onze breakdancers harder gewerkt dan ooit! Tijdens de lessen is de groei voorspoediger gegaan dan we hadden durven hopen. Er wordt zelfs gewerkt aan het starten van externe battles in 2020. Wij denken dat we momenteel zoveel talent onderhuizen in onze studio dat we in het komende kalenderjaar meerdere battles willen gaan bezoeken met de breakdancers die hier interesse in hebben.

Om dit idee af te trappen organiseren we in de laatste lesweek vóór de kerstvakantie een ‘Breakdance: Price Battle’. Tijdens deze battle verdelen we meerdere prijzen onder onze breakdancers. Zo zoeken we bijvoorbeeld deze ronde naar de beste ‘footworks’ en de beste ‘uprocks’. We zijn opzoek naar de meest creatieve breakdancer en naar de persoon die het meest ‘out of the box’ denkt. Uiteraard zijn er naast deze prijzen nog een aantal prijzen die we weg gaan geven.

Tijdens de battle zullen we ook nog een heel tof nieuwtje bekend gaan maken. We mogen jullie wel al verklappen wat het is, maar de informatie eromheen wordt pas tijdens de battle aan de aanwezige toegereikt. In 2020 organiseren wij ons eerste ‘Breakdance Weekend Camp’! Een danskamp gevuld met activiteiten, spellen, en workshops om jou een nóg betere breakdancer te maken!

We hopen al onze breakdancers te ontvangen tijdens de ‘Price Battle’ en hopen hier ook familie en vrienden van de dansers te zien om hun kennen en kunnen te komen bewonderen. Als dansschool is breakdance een van onze roots en we zijn dan ook mega trots op al deze voortzetters hiervan. Het niveau is hoger dan ooit en dan ook zeker de moeite waard om te komen bewonderen.

Wij ontvangen iedereen graag op dinsdag 17 December van 18:00 tot 19:15 bij onze studio in Heythuysen! Hopelijk tot dan

Fresh Label Studios 

De dansschool voor iedereen!