Ieder seizoen ontwikkelen we een herkenbaar kledingstuk voor onze studio. Ook dit jaar is het ons gelukt om een geheel nieuw kledingstuk samen te stellen. Want naast het feit dat het er uniek en leuk uit moet zien moet het ook comfortabel zijn tijdens het sporten. Daarom presenteren we met trots het ‘Season 8 kleding Pack’. Vier verschillende exemplaren die allen een eigen een uniek design hanteren.

Voor de eerste keer hebben we gekozen voor een ‘hoody’. Een trui met capuchon dus. De truien vallen ‘oversized’ en zijn van 300gr katoen. Dit is een luxe uitvoering van stof en kwaliteit. De opdruk weerspiegelt de naam van onze studio. Deze worden met de hand gezeefdrukt. Dit zorgt ervoor dat het logo niet ‘op’, maar ‘in’ de trui zit. De Hoody beschikt over een grote capuchon en een ‘buidel’ aan de voorkant.

We starten met het versturen van de truien vanaf de maand december. Een perfect cadeau dus! We verkopen een bepaalde oplage die enkel en alleen in de maanden oktober en november te bestellen (vanaf Zaterdag 21 oktober tot en met Zondag 19 November) zijn. De truien kunnen ook opgehaald worden. Het adres daarvoor is onze studio in Heythuysen. Wacht dus niet langer en bestel vandaag nog jouw exemplaar.

Kleur:

Maat:

Akkoord:

6 + 7 =