Zaterdag 17 Maart, een datum die voor ons de boeken in zal gaan. Op Zaterdag 17 Maart organiseren we de tweede ‘This Is What Were Made Of’ voorstelling in de ‘Bombardon te Heythuysen. En alle informatie over deze voorstelling is hier te vinden.

Vorig jaar hebben we een voorstelling geproduceerd onder de naam ‘This Is What Were Made Of’. Naast een eindvoorstelliing is het voor ons ook belangrijk om een show neer te zetten met hoogstaande klasse. Een show waar we onze volledige passie in kwijt kunnen. Waar leerlingen maar ook docenten tot het uiterste worden gedreven. En precies op deze manier, was ‘TIWWMO’ geboren.

 

Dit jaar verlengen we deze succesvolle show en zullen we op Zaterdag 17 maart minimaal één (avond) en hopelijk twee succesvolle voorstellingen weg mogen geven. Maar om het niveau dit keer nog nét een ‘tikkeltje’ hoger te leggen hebben we hier een nieuw thema omheen bedacht. De show van 17 Maart zal dan ook de: ‘The Our Season Show’ komen te heten. Een aparte naam is het zeker maar wij gaan je haarfijn uitleggen wat wij hier nou daadwerkelijk mee bedoelen.

 

‘The Our Season Show’ staat voor ons meest succesvolle seizoen tot nu toe. Maar dat niet alleen. We proberen in deze voorstelling het beste van onszelf te laten zien zonder grenzen of regels. Kortom, in deze show mag alles. Nog nooit eerder waren choreografen en dansers zo vrij om hun gedachtes te laten lopen. Nog nooit eerder waren er gewoonweg géén regels. Tijdens de voorstelling halen we de verhalen van docenten en dansers naar boven die zich in een soepele manier zullen afwisselen. Dansen zijn in deze show niet meer opgedeeld in stijlen aangezien er groepen zijn die hun shows gemengd hebben. Er zijn gewoon talloos veel aspecten die deze show onderscheiden van andere. Een nieuwe ervaring voor ons allemaal dus.
Daarnaast hebben we dit jaar besloten meer leerlingen mee te nemen in dit proces dan voorheen. Dansers vinden het uiteindelijk allemaal geweldig om op een podium te dansen. Voor ons de juiste keuze om dan ook jongere leerlingen deze mogelijkheid te bieden.

The Our Season Show’ is een twee uur durende voorstelling inclusief pauze. De show zal verschillende stijlen en verhalen bevatten die zich soepel en vlot zullen afwisselen. Er wordt gebruik gemaakt van de beste choreografieën in combinatie met de beste dansers. ‘The Our Season Show’ omvat dans, toneel, theater en kunst. Gedanst door jeugd met allen één en dezelfde passie, dans.