Wij kunnen de titel van dit bericht ook nog niet helemaal laten bezinken! Maar al 6 jaar zijn wij als studio actief in de wedstrijdscene. Dit doen we dan ook met een behoorlijke drive van zowel de docenten als de leerlingen en andere betrokkene. En wat zijn we als studio trots op ze allemaal! We blijven trainen, we blijven de grens verleggen en blijven werken aan de toekomst. In het onderstaande bericht omschrijven we Nederlandse kampioenschappen van het afgelopen weekend. Een wedstrijd waar we alles op alles hebben gezet.

DUO TRANG EN QUINTY

Waar moeten we beginnen met het duo Trang en Quinty. Dit duo was het hele seizoen vastberaden om te presteren. Tot in den treuren hebben ze getraind aan het synchroon krijgen van hun duo, en met succes! Menig keer betraden Trang en Quinty het podium voor een behaalde kwalificatie. Hun beste score was een tweede plaats op de reguliere wedstrijd en een welverdiende derde plaats tijdens de Nederlands kampioenschappen van afgelopen weekend!

DUO LIV EN STERRE 

Nog niet zolang geleden begonnen de dames Liv en Sterre met het trainen voor hun compleet nieuwe duo. Dit deden ze samen met al onze ‘interns’. Een nieuwe duo was gezet en ze waren dan ook snel klaar om op wedstrijd te gaan. Waar ze helaas nog geen podiumplaats hebben behaald hebben ze wel laten zien wat zij al kunnen in een extreem korte tijd. ‘Liv en Sterre hebben een enorme groei gemaakt in hun dansen de afgelopen 2 maanden, en dat is waar het vooral om draait!’ aldus Maud Interns.

DUO FAYA EN DJEEMY 

Over het duo Djeemy en Faya kunnen vrijwel niets anders zeggen dan: VUUR! En dat is positief! Deze twee jonge dames hebben met hun coach Youssra een super harde set in elkaar gezet. Door de maanden en weken die verstreken werd de duo steeds een klein beetje aangepast om hem nog strakker en unieker te maken. Hun beste performance gaf ze een tweede plaatst! En met de energie en uitstraling die zij meenamen naar het podium was dat een welverdiende prestatie!

DUO DANI & TERRA 

Als we het hebben over beheersing, energie en een ‘look’ die je niet meer weg laat kijken hebben we het over Dani en Terra. Samen met hun coach Youssra hebben ze dit jaar een super vette duo in elkaar gezet. Ook dit duo wist vaak het podium te betreden met als beste prestatie een tweede plaats. En zelfs na een ongelukkige (geblesseerde) periode van Dani wisten ze hun energie te herpakken! Wat een geweldig duo.

DUO LIZ & RENSKE

Liz & Renske hebben dit seizoen gewerkt aan een duo compleet gemaakt op een nummer van de artiest ‘Lulu bee’. Samen met hun coach Stephan hebben ze geprobeerd de duo zo muzikaal mogelijk op te stellen en ervoor te zorgen dat geen deuntje, hit, accent onaangeraakt bleef. En met succes! Na menige podiumplaatsen werden ze afgelopen weekend derde van Nederland!

DUO YOUSSRA EN MAUD

Als we het hebben over een duo dat gewoonweg gemaakt is voor elkaar hebben we het over Youssra en Maud. Samen met hun coach Stephan hebben ze in één training de choreografie gemaakt van hun complete set. Eenmaal gedanst hebben ze het podium zo’n half jaar niet meer aangeraakt. Later na werd er besloten om toch weer mee te doen. En met succes, hun energie gaf hun verschillende tweede en derde plaatsen. En zelfs een eerste plaats! (echter werden ze een plek naar achter geschoven vanwege een scheldwoord in de mix) (“ass”). En ook op de Nederlandse kampioenschappen wisten ze uit te blinken. Hier hebben ze zilver meegenomen! Wat een to prestatie!

THE YOUNGSTERS

Ons jongste wedstrijdteam heeft het afgelopen jaar heel hard gewerkt. Er ging geen wedstrijd voorbij waar ze zichzelf niet compleet gegeven hebben. Samen met coach Youssra werd er gewerkt aan een set die hun later vaak op het podium ging brengen. Deze nog erg jonge dansers gaven keer op keer al hun energie. Keer op keer lieten ze zichzelf van hun beste kant zien. Waar ze vorig jaar nog in de Beginner categorie danste. Moesten ze dit jaar twee niveaus hoger. En zelfs daar hebben ze menig team achter zich weten te laten. Youssra is erg trots op de groei van de leerlingen die hun nog veel verder zal gaan brengen in de danswereld.

NEW LANE

Wat een geweldig team! We kunnen niet anders beginnen dan op deze manier! New Lane is onze nieuwste aanwinst. Een team bestaande uit vijftien verschillende dames met allemaal een overschot aan energie (haha). Dit team is zo’n 4 maanden geleden bij elkaar gezet. Er is vanaf dat moment werkelijk waar geen seconde geweest waar er niet hard gewerkt werd. De ‘drive’ was hoog, de prestatiedrang was volop aanwezig en precies dat heeft het team naar een plek gebracht waar ze nu al staan! Hun beste prestatie was een tweede plaats, maar dit is pas het begin. New Lane heeft maar één doel, en dat is winnen! Dames zet hem op, als studio zijn we super trots op jullie!

THE CONVICT

Dansen in het hoogste niveau van een wedstrijd is nooit makkelijk. En na een mega succesvol jaar was dit het nieuwe doel voor The Convict. Samen met hun coach Stephan zochten ze naar hun eigen, unieke manier van performen. Een niet zo gebruikelijke muziekkeuze maakte hun al snel uniek. Een show die bij menig ouder een traan naar boven heeft gebracht. En ook afgelopen weekend wisten ze het ‘ondoenlijke’ weer waar te maken. Hun beste prestatie dit jaar was een eerste plaats! Op het NK grepen ze net buiten de top 3 en werden ze toegereikt met een vierde plaats! Wij zijn enorm trots op dit team waarvan de ‘spot’ bij de wereldkampioenschappen al bevestigd is!

THE FUSE JUNIOR

Waar moeten we beginnen… The Fuse Junior is een wedstrijdteam dat ook het afgelopen jaar weer heeft gezorgd voor geweldige momenten. Continu zocht coach Stephan naar een perfecte set. Iets dat moeilijker is dan dat het lijkt. Het was het voor Stephan continu, ‘net niet’. Maar de dansers gaven niet op. Hun energie is nooit laag geweest, hun uitstraling en choreografie ook zeker niet! Sterker nog, er waren verschillende podium momenten. Maar zowel de coach als het team wilde meer. Bij het BK vorige week voelde ze beide dat ze eindelijk de set hadden gecreëerd waar ze zolang naar hadden gezocht. En met succes! Tijdens de Nederlandse kampioenschappen wisten ze het waar te maken… Nederlands kampioen in een van de grootste categorieën van de dag! TFJ, gefeliciteerd!

Als studio zijn we super trots op ieder zijn of haar prestatie. We zijn dagelijks actief in het geven van danslessen aan personen vanaf 2 jaar. Al onze reguliere lessen zijn gebaseerd op het leren van dansen, plezier hebben en jezelf te ontwikkelen. Bij het dansen in een team komen uiteraard andere disciplines kijken. Wij weten hoe hard al onze dansers het afgelopen seizoen hebben gewerkt, en kunnen dan ook niets anders dan trots zijn op hun allemaal!

 Fresh Label Studios

 De dansschool voor iedereen