MODERN

ELEGANT, TECHNISCH EN VOORAL HEEL LEUK

Moderne danslessen zijn om te beginnen erg variërend. Je leert zowel danspassen, technische bewegingen, stretches en choreografieën. Door deze variatie van mogelijkheden bieden we binnen Fresh Label Studios erg uiteenlopende lessen aan. De Moderne dans wordt bij ons in een ‘nieuw jasje gestoken’ met invloeden van onze docentes. De sierlijke bewegingen vragen veel inleving waardoor je ook nog eens werkt aan uitbeelding en show. Een erg leuke, innoverende en leerzame les dus!

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Modern les? Maak nieuwe vrienden, dans, leer en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Volg al Modern lessen vanaf 6 jaar oud

Modern Jong, Beginner, Intermediate en Teams

Leer techniek, dans choreografie, en werk aan lenigheid

Instromen bij Moderne dans kan altijd

Te vinden bij onze locatie in Heythuysen

Al vanaf 6 jaar oud

Je kunt bij ons al met een jonge leeftijd beginnen met Moderne dans. Ook kun je bij ons starten op niveaus. Dit kan van Beginner tot intermediate niveau. Ook organiseren wij teamtrainingen in deze dansstijl

Makkelijk instappen & beginnen

Door het hele seizoen kun je bij ons starten met de Modern lessen. Tijdens de lessen is er ruimte om nieuwe leerlingen te ontvangen. Instromen is dus altijd mogelijk.

Waarom Modern dansen zo leuk is!

Bij Modern leer je het allemaal. Op eleganta muziek leer je sierlijke choreografie. Je bent bezig met het lenig maken van je spieren en met het beoefenen van technische bewegingen. Al deze aspecten vind je in één en dezelfde dansles. Erg leuk en erg leerzaam dus!