Kinderdans is voor iedereen!

Bij kinderdans leren kinderen vanaf 4 jaar hun aller eerste danspasjes. Dit doen we doormiddel van verschillende methodes zowel alleen, als met elkaar. Daarnaast leren ze dus ook hoe het is om samen bepaalde activiteiten te voldoen. Een extra leerfactor dus!

Muziek & Ritme

Muziek staat bij dansen natuurlijk voorop! Tijdens de kinderdans les leer je al heel veel over ritmes en het verschil hierin. Muziek zorgt altijd voor een vrolijk en dansend humeur en beïnvloed het plezier van het leren van dansbewegingen!

Een goede basis!

Tijdens de kinderdans lessen krijgen de leerlingen toemaken met verschillende dansstijlen. spelenderwijs krijgen de kinderen opdrachten die bepaalde dansstijlen vertegenwoordigen. Dit noemen we dan ook niet zomaar dé start voor een dansende sport!

Al jaren verzorgen wij iedere zaterdagochtend de kinderdans les. Dit doen we zowel in Heythuysen als in Panningen op hetzelfde tijdstip. Tijdens de les waar leerlingen vanaf 4 jaar welkom zijn leren de kindjes hun eerste danspassen. Ze leren spelenderwijs hoe je kunt bewegen op muziek. Door verschillende lesgeef methodes krijgen ze te maken met verschillende dansstijlen die ervoor zorgen dat er een goede basis gelegd wordt. Maar dat is nog niet alles… Bij kinderdans leren veel kinderen voor de eerste keer om samen te werken. Door het contact met andere kinderen stimuleert dit ook de sociale bevordering. En het beste van alles… Alles gebeurt natuurlijk in combinatie met muziek. Kinderdans is om al deze redenen dan ook de basis voor iedere beginnende jonge danser.

GEEF JE op voor een gratis PROEFLES!

Bij welke les(sen) zou je graag een gratis en vrijblijvende proefles willen volgen?

10 + 8 =

INFORMATIE.

Via het hiernaast weergegeven formulier kun je jezelf geheel gratis en vrijblijvend opgeven voor een gratis proefles.

Voor meer informatie over deze of andere lessen stuur je gemakkelijk een email of stel je vraag bij de informatiebalie in één van onze studios.

Wij ontvangen jou graag in onze studio