MINIDANCE & MINIBREAK

DE EERSTE STAPJES IN DE DANSZAAL

MINIDANCE

Je allereerste stapjes op muziek leren, of samen met andere kindjes springen, rollen en draaien? Bij de minidance lessen verwelkomen we kindjes vanaf 2 jaar die klaar zijn om hun eerste danspasjes in de grote danszaal te maken. Een erg leerzame les die niet alleen bevorderlijk is voor de motoriek, maar zeker ook de omgang, en het dansplezier.

MINIBREAK

Vanaf 3 jaar mag je bij Fresh Label Studios komen rollen, klauteren, springen en dansen. Bij de Minibreak lessen leer je de allereerste trucjes en parcourtjes. Samen met alle andere kindjes krijg je kleine oefeningen die zorgen voor ontwikkeling van de motoriek, maar ook bewegen op muziek en met andere komt bij de Minibreak les aan bod.

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Hiphop les? Maak nieuwe vrienden, dans, leer en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Al vanaf 2 jaar Minidance | Minibreak vanaf 3 jaar

Erg bevorderend voor de sociale omgang

Leer de aller eerste danspasjes en trucjes

Wekelijks een feestje voor iedereen!

Te vinden bij onze locatie in Heythuysen

Sociale Omgang

De Minidance & Minibreak lessen zijn erg goed voor de sociale omgang met andere kindjes. Ook is dit voor vele een van de eerste groepsactiviteiten die ze doen terwijl de ouders/verzorgers toekijken.

Makkelijk instappen & beginnen

Bij zowel de Minidance als bij de Minibreak lessen kun je door het hele seizoen starten. Tijdens de lessen is er ruimte om nieuwe kindjes te ontvangen. Instromen is dus altijd mogelijk.

Ruimte voor iedere kind

Spannend zo’n eerste les, bij Fresh Label studios nemen we graag tijd voor iedereen. Onze Minidance & Minibreak lessen worden altijd met twee docenten verzorgd waardoor we ruimte hebben om ons over iedere individu te ontfermen waar dat nodig is.

Kledingadvies

Bij de Minidance & Minibreak lessen kun je deelnemen op binnenschoentjes of gewoon op je sokken. Een legging of trainingsbroekje zit goed en is dus helemaal prima.