FRESH LABEL STUDIOS

MEIJEL

Welkom bij jouw nieuwe dansschool!

Al 12 jaar is Dansschool Fresh Label Studios de dansschool voor iedereen! Dansen kan bij ons al vanaf 2 jaar oud. Wij stellen ons graag aan je voor en vertellen je over onze visie, doelen en danslessen.

geschiedenis in een

Vogelvlucht

We beginnen met de les waar we als dansschool het meest bekend om staan; Hiphop. Hiphop is een uitlopende vorm van streetdance met daarin meerdere stijlen verwikkeld. Je kunt deze lessen al volgen vanaf 6 jaar. Ook bieden we 9+ en 12+ lessen aan bij de start van de nieuwe locatie. Natuurlijk kun je al deze lessen eerst een keer helemaal gratis en vrijblijvend komen uitproberen.

Over ons

Aanbod

Het aanbod binnen Fresh Label Studios is behoorlijk uiteenlopend. Wij noemen ons dan ook niet voor niets ‘De dansschool voor iedereen’. Bij Fresh Label Studios kun je al lessen volgen vanaf 2 jaar! Daarnaast zijn al onze lessen op professioneel niveau en stap je met jouw lidmaatschap binnen een hele nieuwe community en dansfamilie.

Over de

Hiphop dansles

Fresh Label Studios is opgericht in 2010. Met een vliegende start werd de dansschool landelijk bekkend na de finale van ‘Holland’s Got Talent’ in 2014. Hierna is de dansschool zich gaan uitbreiden over meerdere plekken in Noord en Midden-Limburg. Door de jaren heen heeft Fresh Label Studios al meer dan 2000 dansers mogen ontvangen.

Video’s en meer.

Natuurlijk begrijpen we heel goed dat beelden veel meer zeggen dan woorden. Graag verwijzen we je daarom door naar onze mediapagina. Hier vind je video’s van onze shows, audities aan televisieprogramma’s, boekingen met artiesten en nog veel meer. Zo kun je in de tussentijd zelf al bekijken hoe dansen binnen Fresh Label Studios eraan toe gaat.

Datums, acties en informatie

Start dansseizoen

Wij starten in de week van maandag 9 januari met het nieuwe dansseizoen. Direct na de kerstvakantie dus.

Officiële opening

Een feestelijke opening doen wij doormiddel van een voorstelling. Deze zal later in het dansseizoen plaats gaan vinden.

Kennismaking

We starten met twee open dansweken. Deze zullen we organiseren als de officiële start van het dansseizoen

Kinder & Minidance

We willen heel graag starten met Kinderdans en Mini lessen binnen onze locatie in Meijel. Heb jij interesse? Laat het ons weten en wij gaan direct aan de slag!

Team audities

We organiseren audities voor een nieuw Hiphop team. Hier zullen we later nog een vaste datum voor inplannen.

Lesrooster Meijel

Ons lesrooster waar we mee starten is al bekend. Wel hopen we dit snel uit te breiden met nieuwe lessen zodat ons aanbod steeds groter wordt.

★★★★★

Fresh Label Studios heeft me echt enorm doen groeien. Hoe ik begon als leerling die alles spannend vond sta ik nu wekelijks in de studio om mijn choreos door te geven aan de leerlingen, en dan doe ik met veel liefde en plezier! Zelf les nemen vind ik nog altijd het allerleukste, gepusht worden om beter te worden en te groeien

Femke Beckers

★★★★★

Bij Fresh Label Studios heerst veel passie en plezier! De gedrevenheid is aanwezig bij onze superleuke docenten die dit overbrengen aan de leerlingen. Ik kan terecht bij de studio als ik zin heb om gezellig een uurtje te dansen, maar ook om te werken aan shows en wedstrijden waar ik mega veel plezier in heb. Ik heb hier mijn passie gevonden , dit is iets wat voor iedereen toegankelijk is.
Fresh Label Studios zet iedereen in beweging!

Naomi Wilms

DANSLOCATIE – MEIJEL

D’N BINGER

Alexanderplein 2

5768 BE Meijel

GRATIS PROEFLES 

Zet je eerste stappen in een van onze vele danslessen, maak nieuwe vrienden, dans en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

WELKOM BIJ DANSSCHOOL FRESH LABEL STUDIOS.

 

De dansschool waar je terecht kunt van peuter tot volwassenen. Laat je omarmen in een van onze vele danslessen door onze professionele docenten. Of je nu een beginner bent, of al gevorderd bent, wij bieden een plek voor iedereen!

Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw aller eerste proefles aan.