LESROOSTER ROERMOND

Maandag – Roermond

}

17:00 - 18:00

Studio zaal

Hiphop Jong 6+

Dit is Hiphop Jong 6+ bij Fresh Label Studios:

Hiphop dansen is voor iedereen! Ook voor kindjes vanaf 6 jaar dus! Tijdens deze leuke sfeervolle dansles krijg je korte dansjes aangeleerd van jouw docent(e). Van top 40 muziek tot echte dansvoorstellingen en uitvoeringen, bij de hiphop jong lessen leer je het allemaal!

Dinsdag – Roermond

}

17:00 - 18:00

Studio zaal

Hiphop Beginner

Dit is Hiphop Beginner bij Fresh Label Studios:

Tijdens de Hiphop beginner lessen leer je choreografieën, samen met jouw docent(e) dans je op bekende muziek en werk je tweemaal per jaar naar een show toe. Een erg leuke en leerzame les voor die je een goede basis biedt om door te groeien als hiphop danser.

Woensdag – Roermond

}

18:00 - 19:00

Studio zaal

Hiphop Intermediate

Dit is Hiphop Intermediate bij Fresh Label Studios:

Een stapje verder, bij de Hiphop Intermediate lessen leer je al iets gevorderde choreografieën. Ook leer je in deze les meer over muzikaliteit, hoe je jezelf kunt laten zien tijdens je dans, en wat uitstraling inhoudt.

Donderdag – Roermond

}

20:00 - 21:00

Studio zaal

Dancehall & Femme

Dit is Dancehall & Femme bij Fresh Label Studios:

Vrouwelijk en elegant leren bewegen? De focus van choreografie verplaatsen naar uitstraling en performance? Dan zit je goed bij onze Dancehall & Femme lessen. Leer niet enkel een dans maar vooral hoe je een show kunt neerzetten met hetgeen dat jij hebt geleerd. Een uitdagende en enorm leerzame dansles.

Vrijdag – Roermond

}

17:00 - 18:30

Studio zaal

Team The FLR

Dit is Teamdansen bij Fresh Label Studios:

Bij Fresh Label Studios zijn we erg gedreven om deel te nemen aan wedstrijden, televisieprogramma’s, shows en videoclips. Hiervoor trainen wij zowel Hiphop als Modern en Breakdance teams. Ook in een team dansen? Laat het ons weten en wij kijken naar de mogelijkheden.

GRATIS PROEFLES 

Zet je eerste stappen in een van onze vele danslessen, maak nieuwe vrienden, dans en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

WELKOM BIJ DANSSCHOOL FRESH LABEL STUDIOS.

 

De dansschool waar je terecht kunt van peuter tot volwassenen. Laat je omarmen in een van onze vele danslessen door onze professionele docenten. Of je nu een beginner bent, of al gevorderd bent, wij bieden een plek voor iedereen!

Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw aller eerste proegles aan.