LESROOSTER ROERMOND

Maandag – Roermond

}

17:00 - 18:00

Studio zaal

Breakdance 6+

Dit is Breakdance bij Fresh Label Studios:

Breakdance kan bij Fresh Label Studios al vanaf een jonge leeftijd. Bij de breakdance lessen werken we met diploma’s die gevuld zijn met tricks. Bij elk diploma leer je 10 moves/tricks of bewegingen die je later na verwerkt in een dans. Eenmaal gehaald stroom je door naar een nieuw diploma met nieuwe tricks. Zo leer jij op je eigen tempo de aller vetste breakdance bewegingen.

Dinsdag – Roermond

}

17:00 - 18:00

Studio zaal

Hiphop Beginner 8+

Dit is Hiphop Beginner bij Fresh Label Studios:

Tijdens de Hiphop beginner lessen leer je choreografieën, samen met jouw docent(e) dans je op bekende muziek en werk je tweemaal per jaar naar een show toe. Een erg leuke en leerzame les voor die je een goede basis biedt om door te groeien als hiphop danser.

}

18:00 - 19:00

Studio zaal

Hiphop Intermediate

Dit is Hiphop Intermediate bij Fresh Label Studios:

Een stapje verder, bij de Hiphop Intermediate lessen leer je al iets gevorderde choreografieën. Ook leer je in deze les meer over muzikaliteit, hoe je jezelf kunt laten zien tijdens je dans, en wat uitstraling inhoudt.

Woensdag – Roermond

}

18:00 - 19:00

Studio zaal

Concept Video Class

Dit is de Concept Video Class bij Fresh Label Studios:

Een conceptvideo is een video gecreëerd van top tot teen door een van onze docenten in een door hun gekozen dansstijl. De docent creëert een choreografie maar denkt ook na over plaatsingen, uitstraling, stijl en locatie. Tijdens de lessen gaat de docent aan de slag met de leerlingen om in 5 weken dit project van begin tot eind in elkaar te zetten. Op het einde zal het project in zijn geheel professioneel worden vastgelegd op camera waarnaar er een video van wordt gemaakt precies zoals de docent het voor zich ziet.

Deze les is dus niet alleen leerzaam voor onze leerlingen maar ook voor onze docenten. De punten waar je als leerling enorm in groeit tijdens deze les zijn vooral; uitstraling, inleving, positiewisselingen en uiteraard performance. Erg bevorderlijk dus als je nog meer uit jouw danslessen wilt halen!

Donderdag – Roermond

}

20:00 - 21:00

Studio zaal

Hiphop Femme

Dit is Hiphop Femme bij Fresh Label Studios:

Vrouwelijk en elegant leren bewegen? De focus van choreografie verplaatsen naar uitstraling en performance? Dan zit je goed bij onze Femme lessen. Leer niet enkel een dans maar vooral hoe je een show kunt neerzetten met hetgeen dat jij hebt geleerd. Een uitdagende en enorm leerzame dansles.

Vrijdag – Roermond

}

17:00 - 18:30

Studio zaal

Team The FLR

Dit is Teamdansen bij Fresh Label Studios:

Bij Fresh Label Studios zijn we erg gedreven om deel te nemen aan wedstrijden, televisieprogramma’s, shows en videoclips. Hiervoor trainen wij zowel Hiphop als Modern en Breakdance teams. Ook in een team dansen? Laat het ons weten en wij kijken naar de mogelijkheden.

GRATIS PROEFLES 

Zet je eerste stappen in een van onze vele danslessen, maak nieuwe vrienden, dans en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

WELKOM BIJ DANSSCHOOL FRESH LABEL STUDIOS.

 

De dansschool waar je terecht kunt van peuter tot volwassenen. Laat je omarmen in een van onze vele danslessen door onze professionele docenten. Of je nu een beginner bent, of al gevorderd bent, wij bieden een plek voor iedereen!

Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw aller eerste proegles aan.