LESROOSTER PANNINGEN

Maandag – Panningen

}

18:00 - 19:00

STUDIOZAAL

Breakdance Niveau 1

Dit is Breakdance bij Fresh Label Studios:

Breakdance kan bij Fresh Label Studios al vanaf een jonge leeftijd. Bij de breakdance lessen werken we met diploma’s die gevuld zijn met tricks. Bij elk diploma leer je 10 moves/tricks of bewegingen die je later na verwerkt in een dans. Eenmaal gehaald stroom je door naar een nieuw diploma met nieuwe tricks. Zo leer jij op je eigen tempo de aller vetste breakdance bewegingen.

Dinsdag – Panningen

}

18:00 - 19:00

STUDIOZAAL

Hiphop Beginner 9+

Dit is Hiphop 9+ bij Fresh Label Studios:

Tijdens de Hiphop 9+ lessen leer je choreografieën, samen met jouw docent(e) dans je op bekende muziek en werk je tweemaal per jaar naar een show toe. Een erg leuke en leerzame les voor bijna tieners die graag willen dansen

Woensdag – Panningen

}

18:00 - 19:00

STUDIOZAAL

Hiphop 11+

Dit is Hiphop 11+ bij Fresh Label Studios:

Tijdens de Hiphop 11+ lessen leer je choreografieën, samen met jouw docent(e) dans je op bekende muziek en werk je tweemaal per jaar naar een show toe. Een erg leuke en leerzame les voor die je een goede basis biedt om door te groeien als hiphop danser.

}

19:00 - 20:00

Studio Zaal

Dancehall & Femme

Dit is Dancehall & Femme bij Fresh Label Studios:

Vrouwelijk en elegant leren bewegen? De focus van choreografie verplaatsen naar uitstraling en performance? Dan zit je goed bij onze Dancehall & Femme lessen. Leer niet enkel een dans maar vooral hoe je een show kunt neerzetten met hetgeen dat jij hebt geleerd. Een uitdagende en enorm leerzame dansles.

}

20:00 - 21:00

Studio Zaal

Hiphop Intermediate 13+ 

Dit is Hiphop Intermediate bij Fresh Label Studios:

Een stapje verder, bij de Hiphop Intermediate lessen leer je al iets gevorderde choreografieën. Ook leer je in deze les meer over muzikaliteit, hoe je jezelf kunt laten zien tijdens je dans, en wat uitstraling inhoudt.

Donderdag – Panningen

}

18:00 - 19:00

STUDIOZAAL

Hiphop 8+

Dit is Hiphop 8+ bij Fresh Label Studios:

Tijdens de Hiphop 8+ lessen leer je choreografieën, samen met jouw docent(e) dans je op bekende muziek en werk je tweemaal per jaar naar een show toe. Een erg leuke en leerzame les voor bijna tieners die graag willen dansen

}

20:00 - 21:00

Studio Zaal

Hiphop Masterclass

Dit is Hiphop Masterclass bij Fresh Label Studios:

Word jij graag uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen? Dan is de masterclass hiphop écht iets voor jou! Tijdens de les leer je wekelijks een choreografie die alles uit je haalt van dans tot performance tot een unieke show. Een les waar de support te voelen is in de ruimte.

GRATIS PROEFLES 

Zet je eerste stappen in een van onze vele danslessen, maak nieuwe vrienden, dans en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

WELKOM BIJ DANSSCHOOL FRESH LABEL STUDIOS.

 

De dansschool waar je terecht kunt van peuter tot volwassenen. Laat je omarmen in een van onze vele danslessen door onze professionele docenten. Of je nu een beginner bent, of al gevorderd bent, wij bieden een plek voor iedereen!

Wacht niet langer en vraag vandaag nog jouw aller eerste proegles aan.