KINDERDANS

LEERZAAM, LEUK, EN VOL ENERGIE

Kinderdans lessen bij Fresh Label Studios worden misschien wel beschouwd als een van de meest leerzame en energieke danslessen van de week. Als leerling maak je er week op week samen met je docenten weer een feestje van. Van korte dansjes tot dansspelletjes, motoriek, ritme en muziek oefeningen. De energie spat ervan af. Daarnaast is Kinderdans ook erg goed voor de ontwikkeling en de sociale omgang.

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste stappen in de danszaal? Maak nieuwe vriendjes, dans, leer en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Kinderdans is op ieder moment instapbaar

Al vanaf 4 jaar te volgen

Vanuit hier kun je doorstromen in vrijwel iedere dansstijl

Erg goed voor de ontwikkeling en sociale omgang

Te vinden bij onze locatie in Heythuysen

Ruimte voor ieder kind

Spannend zo’n eerste les, bij Fresh Label studios nemen we graag tijd voor iedereen. Onze kinderdans lessen worden altijd met twee docenten verzorgd waardoor we ruimte hebben om ons over iedere individu te ontfermen waar dat nodig is.

Altijd een gratis proefles

Graag nodigen we je uit eens een geheel gratis en vrijblijvende proefles te komen proberen. Zo kun je zelf ervaren hoe de kinderdans lessen er binnen Fresh Label Studios aan toe gaan.

Start met kinderdans wanneer jij wilt

Door het hele seizoen kun je bij ons starten met kinderdans lessen. Tijdens de lessen is er ruimte om nieuwe kindjes te ontvangen. Voor je het weet sta je samen met de medeleerlingen te dansen op de meest bekende kinderliedjes.

Kledingadvies

Bij de kinderdans lessen kun je deelnemen op binnenschoentjes of gewoon op je sokken. Een legging of trainingsbroekje zit goed en is dus helemaal prima.