HIPHOP

DE STIJL DIE ONS GROOT MAAKT

Hiphop dansen binnen Fresh Label Studios kan al vanaf 6 jaar. Je kunt bij ons terecht van beginner tot Intermediate en zelfs masterclass niveau. Door de jaren heen hebben wij met onze hiphoplessen veel talenten mogen ontvangen. Samen groeien in deze leuke, leerzame en super energieke dansstijl staat dan ook voorop! Nog een schepje er bovenop doen? Dat kan zeker bij Fresh Label Studios. Wij verwelkomen wedstrijd en showteams bij onze studio’s waar wij zowel nationaal als internationaal wedstrijden en shows mee doen. Shows die ervoor hebben gezorgd dat wij met Hiphop op de kaart zijn gezet!

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Hiphop les? Maak nieuwe vrienden, dans, leer en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Leer van Nederlandse en Europese kampioenen

Al vanaf 6 jaar oud en uitlopend tot volwassenen

Van Beginner tot Masterclass niveau!

Zoek je uitdaging? Dan is Hiphop er voor jou!

Te vinden op al onze locaties

Makkelijk instappen & beginnen

Je kunt altijd instappen bij onze hiphoplessen. De leeftijdscategorie bepaalt het niveau evenals de lessen met het benoemde niveau zelf. Tijdens een Hiphop les leer je een choreografie die steeds uitdagender wordt. Ook werk je bij bijna alle lessen tweemaal per jaar naar een theatervoorstelling toe.

Waarom Hiphop dansen zo leuk is!

Van dansen in je eentje, tot dansen in een hele groep. Bij Hiphop danslessen leer je het allemaal. Op de meest bekende nummers train je choreografie en show. Uitstraling, steeds uitdagendere dansen, en groeien in niveaus is hetgeen dat naast leuk en leerzaamheid de passie bied binnen de hiphop en streetdance lessen.

Wedstrijd & Showteams

Bij Fresh Label Studios zijn we erg gedreven om deel te nemen aan wedstrijden, televisieprogramma’s, shows en videoclips. Hiervoor trainen wij zowel Hiphop als Modern en Breakdance teams. Ook in een team dansen? Laat het ons weten en wij kijken naar de mogelijkheden.