Op zaterdag 15 Juni organiseren wij onze geheel nieuwe voorstelling doormiddel van twee shows. Tijdens deze themavoorstelling zullen al onze leden met hun coaches alles op alles zetten om het publiek te laten zien wat zij hebben geleerd in het afgelopen seizoen. De jaarlijkse eindvoorstelling is tot heden altijd een groot succes geweest. Dit jaar zullen wij het omtrent het thema over een hele andere boeg gooien, in de hoop voorgaande verwachtingen opnieuw waar te maken of zelfs te overtreffen. Als studio zijn we hard aan het werk om wederom twee spectaculaire en succesvolle shows neerzetten.

Samen sta je sterk, teamwork is in onze studio en natuurlijk ver daarbuiten dan ook essentieel. En ook in dans is ‘samen’ een belangrijk fenomeen. Elkaar omhoog helpen, elkaar vertrouwen en ook bouwen op elkaar zijn belangrijke punten waar dansers steeds weer mee te maken krijgen. Er voor elkaar zijn is misschien wel de belangrijkste in dit rijtje. De show heet dan ook niet zomaar: US.

Vanaf maandag 13 mei starten we met de kaartverkoop voor beide shows (middag en avond). De voorverkoop prijs van de tickets bedraagt €15,-. Alle tickets zijn plaats-, en persoonsgebonden. De tickets kunnen gereserveerd worden via het bestelformulier onder aan dit bericht. Wanneer de gereserveerde tickets worden afgehaald bij de studio worden de stoelen gekozen. We attenderen onze toeschouwers dan ook er tijdig bij te zijn waar wij voorgaande jaren vrijwel iedere show uitverkocht zijn geraakt.

Bij het organiseren van een voorstelling komt natuurlijk veel kijken. Jaarlijks mogen wij ons prijzen met een geweldig team aan hulpouders. Zo vragen wij naar mensen die ons willen helpen met het begeleiden van de jonge groepen, met schminken, verzorgen van eten, het klaarstomen voor het grote optreden en ga zo maar door. Er zijn talloze werkzaamheden waar hulp een pré bij is! Lijkt het jou leuk om te helpen tijdens deze spannende maar supergezellige dag? Geef je dan op via het formulier onderaan dit bericht.

Tijdens de dag van de voorstelling verwachten we alle leden om een bepaalde tijd in het theater. Al deze tijden worden binnenkort bekend gemaakt. Tijdens het verblijf van de leerlingen worden zij compleet verzorgd. Er zal voldoende eten en drinken klaar staan de gedurende dag. Tussen de shows in krijgen ze van ons een lichte maaltijd. En ook tijdens de voorstellingen kunnen alle deelnemers zich begeven aan gezonde snacks en suikers. Natuurlijk is het wel toegestaan om zelf nog een extra mee te nemen.

Plaats je reservering.

.

.

7 + 1 =

INFORMATIE.

Via het bestelformulier aan de linkerkant kunt u uw tickets bestellen voor onze show; Eindvoorstelling 9: US. Bestelde tickets dienen tijdig afgehaald en betaald te worden bij de studio

Wij werken met plaatsreserveringen. Deze kunt u selecteren op het moment dat de tickets worden voldaan bij de studio.

Bestelde/Betaalde tickets zijn niet in te wisselen voor geld en zijn persoonsgebonden.

WORD JIJ HULPOUDER?.

.

6 + 1 =

INFORMATIE.

Bij het organiseren van een voorstelling komt natuurlijk veel kijken. Jaarlijks mogen wij ons prijzen met een geweldig team aan hulpouders. Zo vragen wij naar mensen die ons willen helpen met het begeleiden van de jonge groepen, met schminken, verzorgen van eten, het klaarstomen voor het grote optreden en ga zo maar door. Er zijn talloze werkzaamheden waar hulp een pré bij is!

Wij verwelkomen hulpouders dan ook graag in ons team om 15 juni tot een groot succes te gaan maken!