Ongecategoriseerde lessen

Afro Kids

Tijdens de Afro les leer je heerlijke, losse en energieke dansen. deze les is erg goed voor het ontwikkelen van globale danskennis, lichaams en spiercontrole en conditie.

Tricking / Freerunning

Leer rollen die uitbouwen tot salto’s. Leer verschillende en coole sprongen. leg een parkour af en leer hoe je behendigd en snel bepaalde tricks kunt uitvoeren. Dit is echt vet!

MEER INFORMATIE

Fit met Fresh

Voor Volwassenen

Tijdens dit uur krijg je een volledige lichaams workout die ervoor zorgt dat je ten alle tijden fit blijft. Dit is zeker een aanrader!

MEER INFORMATIE

Kids & Mini lessen

Minidance

Vanaf 2 jaar

Leer de eerste bewegingen op muziek, ga speels om met ritmes en krijg leuke opdrachten en spelletjes. Tijdens de minidance les zet je jouw eerste voetstappen in het danswereldje!

MEER INFORMATIE

Kinderdans

Vanaf 4 jaar

Tijdens de kinderdans les leer je op een speelse manier omgaan met choreografie, stretchen, motoriek, beweging en energie. Samen met de docenten krijg je wekelijks leuke lessen met leuke uitdagingen.

MEER INFORMATIE

MiniBreak

Vanaf 3 jaar

Bij de MiniBreak les leer je de eerste stoere breakdance bewegingen. Ook maak je kennis met draaien, tollen, rennen, springen en sliden. Een erg leuke les die niet alleen goed is voor je motoriek maar ook voor plezier!

MEER INFORMATIE

Jong lessen

Hiphop Jong 6+

Vanaf 6 jaar

Dansen op top 40 muziek, of gewoon meegaan met de hype. Bij de HipHop Jong les krijg je korte choreografieën die wekelijks een tikkeltje uitdagender worden. Een hele leuke les om te starten met HipHop Dance.

MEER INFORMATIE

Breakdance Jong

Vanaf 6 jaar

Tijd om te starten met acrobatische bewegingen. Leer coole tricks, beheers je lichaam en ben bezig met discipline en spieropbouw. Leer de leukste moves en ben intensief bezig. Welkom bij Breakdance!

MEER INFORMATIE

Modern Jong

Vanaf 6 jaar

Neem de eerste stap in de wereld van de Moderne dans. Leer de eerste technieken, stretch samen met de docent en maak beeldige shows en dansen. Modern is erg goed voor het ontwikkelen van motoriek en dans.

MEER INFORMATIE

Hiphop 9+

Vanaf 9 jaar

Volg een zeer leerzame hiphop les waar je alle streetdance basis direct geleerd krijgt. Dans op bekende muziek, werk aan shows en treed op. Samen met jouw groep dans je iedere les weer op nieuwe muziek met verschillende dansmoves.

MEER INFORMATIE

Beginner lessen

Hiphop Beginner

Vanaf 9 jaar

Tijdens de HipHop beginner lessen leer je zowel basis bewegingen als vorderingen hierop. Dansen voor je plezier met een lichte uitdaging die je wekelijks laten groeien in de leukste danssport die er is!

MEER INFORMATIE

Breakdance Beginner

Vanaf 9 jaar

Breakdance is een uitstekende sport voor deelnemers die de vetste bewegingen willen leren en dit kunnen combineren op muziek. Leer deze bewegingen, freezes en grooves en battle het uit!

MEER INFORMATIE

Modern Beginner

Vanaf 9 jaar

Galant dansen op muziek, mooie lijnen en perfecte uitstraling zijn allemaal onderdelen van Moderne dans. Tijdens de beginner les leer je de eerste basis die je uit kunt laten bloeien tot veel meer!

MEER INFORMATIE

Intermediate & Gemiddeld niveau lessen

Hiphop Intermediate

Vanaf 12 jaar of op uitnodiging (-12)

Tijdens de HipHop Intermediate lessen krijg je steeds meer uitdaging. Bij Fresh Label Studios proberen we onze leden wekelijks uit te dagen. Bij deze les staan vooral groei, energie en uiteraard plezier centraal.

MEER INFORMATIE

Breakdance Intermediate

Vanaf 12 jaar of op uitnodiging (-12)

Wanneer je eenmaal de omgang hebt gevonden met breakdance ben je klaar voor nóg uitdagendere bewegingen en tricks. Je leert in deze les vooral gevorderde breakdance moves die veel training vergen.

MEER INFORMATIE

Modern Intermediate

Vanaf 12 jaar of op uitnodiging (-12)

Neem een verdere stap in Moderne dans. We gaan aan de slag met langere en meer intense choreografieën. Je krijgt te maken met sprongen, rollen en kracht. Ook werken we aan lenigheid en inleving.

MEER INFORMATIE

Advanced lessen

Hiphop Masterclass

Alle leeftijden

Een complete uitdaging. Leer choreografie op hoog niveau. Wekelijks krijg je een verschillende dans aangeleerd waar je groei in kunt vinden. Dans met veel energie en laat aan iedereen zien wat jij kunt!

MEER INFORMATIE

Breakdance Advanced

Alle leeftijden

Tijdens de Breakdance Advanced les leer je niet alleen gevorderde tricks, maar ontwikkel je ook je eigen stijl en daarbij behorende moves. We coachen je om uniek te zijn en door te zetten naar een eigen kwaliteit.

MEER INFORMATIE

Solo Hiphop Dancer

Op aanvraag

Leer hoe je kunt freestylen. Werk naar shows, wedstrijden en demonstraties toe. Tijdens de les ben je vooral bezig met het werken aan een eigen stijl. Ook ben je bezig met techniek, energie en afwerking.

MEER INFORMATIE

Duo Hiphop Dancer

Op aanvraag

Samen met je eigen gekozen partner leer je een dans gemaakt voor een wedstrijd. De docent creeert de choreografie die een eigen wereld krijgt door de dansers. Bekend bij ons van televisie en buitenlandse wedstrijden.

MEER INFORMATIE

Wedstrijdteam Hiphop

Op aanvraag of na auditie

Een leerzame en unieke uitdaging. Werk samen met je team en dans door het hele land. We staan als studio bekend voor onze teams. Zo hebben we aan meerdere televisie programma’s meegedaan en zijn we al 6 jaar Nederlands kampioen.

MEER INFORMATIE