DANCEHALL & FEMME

VROUWELIJK & WAANZINNIG LEUK

Dancehall staat bekend om zijn losse en makkelijke/grote bewegingen. Femme staat bekent om haar elegantie en sierlijke dansstijl. Wij bieden bij Fresh Label Studios een combinatie les aan van beide dansstijlen. Een unieke dansles waar je het beste neemt van beide stijlen. De danslessen zijn gevuld met choreografie, uitvoering en het uiteindelijk vastleggen op video van de shows die je per les creeert.

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Dancehall & Femme les? Maak nieuwe vrienden, dans, leer en make a show! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Leer van Nederlandse en Europese kampioenen

Een unieke dansstijl

De focus ligt bij video's maken en shows

Zoek je uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou!

Te vinden bij al onze locaties

Makkelijk instappen & beginnen

Door het hele seizoen kun je bij ons starten met de Dancehall & Femme lessen. Tijdens de lessen is er ruimte om nieuwe leerlingen te ontvangen. Instromen is dus altijd mogelijk.

Femme stijl

Femme staat voor ‘Female’. De dansstijl is van oorsprong gebasseerd op het uitvoeren van sierlijke en vooral kleine bewegingen. Vooral gefocused op showelementen en uitstraling

Dancehall

Dancehall is een nergieke dansstijl die vooral grote bewegingen kent. Deze dansstijl zorgt ervoor dat je niet stil kunt zitten en direct mee wilt doen met wat je ziet.

Dancehall & Femme

Door de stijlen te combineren creeeren we een unieke dansles. Een les die je enorm laat groeien als het op showelementen en performance neerkomt. Deze les is werkelijk iedere week opnieuw een feestje!