Beste dansers, ouders/verzorgers,

Via de persconferentie van vandaag (15 Maart) is bekend gemaakt dat o.a. sportclubs in Nederland de deuren per direct moeten sluiten tot 6 april. Waar wij er ten alle tijden voor onze dansers willen zijn wordt onze klanten met klem geadviseerd thuis te blijven en mogen wij geen lessen aanbieden. Laat voorop staan dat wij de ‘gezondheid en veiligheid van onze dansers als hoogste prioriteit zien. Wij hanteren daarom alle genoemde adviezen en daarbij komende maatregelen die gesteld zijn.

DENKEN IN OPLOSSINGEN

Zoals onze klanten van ons gewend zijn denken we in oplossingen. In onze sector als dansschool zijnde wordt er veel verwacht van online lessen en live dans via het internet.  Wij zullen de komende weken via ons groepsapps en ‘social media kanalen’ naar buiten treden met leuke video’s. Filmpjes waarbij bepaalde ‘moves/bewegingen’ & korte dansjes in worden uitgelegd. Dit i.c.m. allerlei verschillende dingen om zo onze leden bezig te houden. Echter zien wij het geven van online lessen niet als een ‘vervangende oplossing’. Als dansschool hechten wij veel waarde aan onze kwaliteit, wij zien een online les waar een leerling zonder groepsverband traint dus niet als een goede oplossing. Daarom besluiten wij alle lessen die komen te vervallen, in te halen op momenten dat we dit weer legitiem mogen doen. Wij hopen op respect hiervoor van onze leden. Wel treden wij al naar buiten met een vastgesteld alternatief:

Wij organiseren twee dansweekenden inclusief overnachtingen (of dagdelen afhankelijk van eigen keuze) voor zowel onze JONG als TIENER+ leden. Dit kamp bieden wij geheel kosteloos aan om onze klanten maar ook onze docenten tegemoet te komen in deze onzekere tijd.

CANVAS DANSVOORSTELLING

Wij kunnen nog geen uitspraak doen over het eventueel verplaatsen van onze voorstelling CANVAS. De komende weken zullen wij hier verschillende besprekingen over hebben en kijken we naar de ‘beste’ maar vooral meest verantwoordelijke keuze. Hierover volgt dus later meer informatie.

WIJ…

Wij zijn enorm trots op ons team dat nu al denkt in oplossingen. Er wordt gesproken over inhaallessen, dansworkshops, een tiktok-account met video’s, opvang en evenementen. Voorop staat dat wij als dansschool een verantwoordelijke eigen weg in willen slaan waar wij onze klanten tevreden mee kunnen houden. Ook wij schrikken enorm van de situatie en willen onze werkzaamheden graag verantwoord en weer zo snel mogelijk voortzetten.

EEN PERSOONLIJK BERICHT

We zijn geschokt. Fresh Label Studios is een plaats waar we wekelijks vele leden ontvangen voor dans. Om te werken aan conditie, lenigheid, ontwikkeling en groei. Een plek met een positieve en vooruitstrevende sfeer. Momenten als deze vinden ook wij erg lastig. Hoe graag we de deur morgen alweer open willen gooien, zou dit onverantwoord en verboden zijn.

We hopen met het aanbieden van bepaalde oplossingen de komende periode op onze eigen manier wat makkelijker te maken, of hem in ieder geval een beetje te verzachten.

De seconde dat wij mogen openen zullen wij dit doen!

Volg ons op onze social media kanalen voor  zowel het laatste nieuws als leuke en leerzame video’s en posts.

Wij hopen op jullie respect voor de gemaakte keuzes

Het Fresh Label Studios team.