ONZE WERKWIJZE MET DE OPGESTELDE MAATREGELS

Zoals vanavond kenbaar is gemaakt zullen wij helaas de komende drie weken op alternatieve wijze onze werkwijze voort moeten zetten. We hebben een eerste plan opgezet en trachten de komende dagen dit plan bij te stellen waar nodig om te kijken wat het beste voor onze leden werkt. Ook wij zijn afhankelijk van verdere informatie die voor ons nog volgt en proberen hier zo snel mogelijk gehoor aan te geven.

 

ONLINE

Wij hebben momenteel méér dan 150 lessen online staan variërend van minidance tot masterclasses en meer. Deze lessen kun je volgen wanneer je maar wilt en zo vaak je maar wilt.

Voor ons online platform ga je via Instagram naar @freshlabelstudiosonline en dien je een volgverzoek in. Let op: wij accepteren enkel leden en ouders van leden. Eenmaal geaccepteerd staat het hele aanbod voor je open en kun je de komende weken dus lekker doordansen op eigen wijze!

Geen Instagram, je kunt heel simpel, privé een Instagram account aanmaken en bovenstaande werkwijze volgen. Zo kun je zonder gebruik te maken van het ‘platform’ evengoed alle lessen volgen.

 

BUITENDANSEN

Wij zijn in afwachting van de verdere regels/informatie omtrent ‘buitensporten’. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen wij per direct onderstaande informatie bevestigen. Dit doen wij via onze Social Media kanalaen en via onze website.

Vooralsnog houden wij zoveel mogelijk vast aan ons reguliere lesrooster per locatie. Dit betekent dat we aankomende maandag gewoon weer aan de slag gaan. Stoppen met dansen zit er bij ons niet in, wij blijven bezig!

De buitenroosters worden per dag bekeken, gecommuniceerd in de daarvoor dienende groepsapps en gedeeld via onze Social mediakanalen en website. Mocht een les i.v.m. het weer niet door kunnen gaan, staan wij live online voor iedereen klaar!

 

VERVROEGEN LESROOSTER + POPUP WORKSHOPS

We proberen sommige lessen eerder in te plannen waar bepaalde lessen toegankelijk worden voor leden om fysiek te volgen. Ook de lessen die al gepland staan vóór 17:00 zullen uiteraard gewoon fysiek door blijven gaan. Het idee is om bij deze lessen meerdere begeleiders en docenten aanwezig te laten zijn zodat we het niveau of de leeftijd voor deze weken even aan kunnen passen. Voorbeeld: Breakdance Jong op donderdag 16:00 tot 17:00 wordt dan ‘Breakdance’. We verwelkomen dan dus meerdere niveaus zodat iedereen fysiek lessen kan volgen. We communiceren dit per groep.

THE SUNDAY ACADEMY

Op zondag 12 December organiseren wij de eerste editie van onze ‘Sunday Academy’. Tijdens deze speciale zondag geven we een aantal workshops bij onze studio in Heythuysen. En als extraatje, maken we van al deze lessen ook nog eens “videoclasses”. Hier kun je jezelf ten alle tijden voor opgeven. Zie alle informatie op onderstaande flyer. Ook 19 December zullen we een zondag vullen met workshops!

ACHTER DE SCHERMEN + VOORUITSTREVEN

Achter de schermen zijn we momenteel non-stop bezig met het creëren van meerdere opties. Wij proberen alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden evenals het op voorste voet doorzetten van ons werk.

Het is makkelijk om nu ‘met de pakken neer te gaan zitten’, de rek is eruit. Dat gevoel kennen we allemaal. Echter hopen wij deze relatief korte periode van momenteel drie weken met z’n allen te kunnen overbruggen. We doen er als dansschool alles aan onze werkwijze voort te zetten, in welke bochten we ons ook moeten wringen.

 

Wij hopen op jullie begrip en steun hiervoor.

Fresh Label Studios