Contactpagina

Wij zijn Fresh Label Studios

De dansschool voor iedereen. Volg professionele lessen in variërende dansstijlen voor peuter, kind en jeugd tot volwassen.

CONTACT TIJDEN

Ma – Do: 09:00 – 21:30
Vr: 09:00 – 22:00
Za: 08:00 – 13:30
Zo: Niet bereikbaar

Limburg

hoofdLocatie – Heythuysen

Burgemeester Janssen V. Sonlaan 2a

6093 EW, Heythuysen

LOCATIE ROERMOND

Bredeweg 12A, 6042 GG Roermond

LOCATIE PANNINGEN

J. F. Kennedylaan 209, 5981 WZ Panningen

LOCATIE HERTEN

Putkamp 4, 6049 AK Herten

LOCATIE MEIJEL

Alexanderplein 2, 5768 BE Meijel

LOCATIE WEERT

Graafschap Hornelaan 136A, 6004 HT Weert

Noord Brabant

LOCATIE Vught

Baarzenstraat 31, 5262 GD Vught

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je meest gestelde vragen om onze klanten snel, efficient en duidelijk antwoord te geven. Staat jouw vraag er niet tussen? Schroom niet om ons een bericht te sturen.

Wat kost een proefles?

Proeflessen zijn bij ons geheel gratis en vrijblijvend. Daarnaast bieden we geïnteresseerden altijd minimaal één gratis proefles aan pér dansstijl. Na de gratis proefles heb je kunnen ondervinden hoe de danslessen er binnen onze studio aan toe gaan.

Wat is het opzegtermijn?

Bij het beëindigen van het lidmaatschap ná iedere eerste (1e) van de huidige maand geldt een opzegtermijn van één maand.

In welk niveau kan ik instromen?

Als dansstudio proberen wij zo persoonlijk mogelijk te werk te gaan. We zijn continu bezig met het beïnvloeden van de kwaliteit van onze dansers. Echter staat plezier bovenaan. We raden dansers dan ook ten alle tijden aan de les te volgen die ze het leukst vinden, niet perse het meest uitdagend.

Kan ik op andere locaties lessen volgen?

Onze abonnementen zijn persoonsgeboden maar niet lesgebonden. Regulier houdt in; 1 x per week. Extra; 2 x per week, en Pro houdt in dat je onbeperkt lessen kunt volgen. Dit kun je combineren bij al onze locaties en al onze dansstijlen.

Kan ik auditie doen voor een wedstrijdteam?

Wij organiseren tweemaal per jaar audities. Tijdens onze reguliere lessen zijn we altijd oplettend naar dansers die nét een stapje verder gaan. Via deze weg nodigen we vaak personen uit voor een gesprek om eventueel deel te nemen aan een van onze teams. Wanneer wij audities organiseren maken we dit tijdig bekend.

Ouder: moet ik aanwezig blijven tijdens de dansles?

Uiteraard is dit een vrije keuze, maar dit is zeker geen verplichting. Tijdens de dansles zijn de deelnemers een volledig uur bezet met het uitvoeren van hun sport/hobby, en onder begeleiding van een of twee van onze docenten Ná de les verwachten wij uiteraard dat leerlingen tijdig worden opgehaald.