BREAKDANCE

IS VOOR IEDEREEN!

Breakdance is werkelijk voor iedereen. Wij bieden naast de Minibreak (3+) de breakdance lessen aan vanaf 6 jaar oud. Bij Fresh Label Studios hanteren wij een unieke vorm van lesgeven, tijdens de lessen leer je de coolste tricks in de vorm van diploma’s. Op ieder diploma staan 10 verschillende tricks/moves die van een laag niveau naar een steeds hoger niveau worden gebracht. Zo sta je dus nooit stil! Onze professionele docenten begeleiden iedereen in teamverband en individueel.

GRATIS PROEFLES

Ben je klaar voor je eerste Breakdance tricks? Maak nieuwe vrienden, train, leer en have fun! Vraag hier een geheel gratis en vrijblijvende proefles aan.

Locatie

Breakdance is erg goed voor de ontwikkeling

Al vanaf 6 jaar oud en uitlopend tot volwassenen

Werk op je eigen tempo, en wordt persoonlijk begeleid

Mogeijkheid tot meerdere trainingen per week

Te vinden in Heythuysen en Panningen

Docenten van de Olympische Jeugdspelen

Al onze breakdance docenten zijn erg gedreven en professioneel. Onze docente Vicky is zelfs een van de 30 talenten die is afgereisd naar Buenos Aires voor de jeugdspelen. De gedrevenheid zorgt voor passie die opzichzelf weer zorgt voor groei bij al onze leden.

Makkelijk instappen & beginnen

Je kunt het hele seizoen door starten met breakdance lessen binnen Fresh Label Studios. 

Voor Jong, 8+, 12+ en volwassenen

We bieden lessen aan vanaf 6 jaar. Ook zijn er lessen van 8+, 12+ en voor volwassenen. Bij alle lessen leer je de tricks van breakdance op een aangepaste manier.

Ieder jaar minimaal één show

Onze breakdancers trainen minimaal een keer per jaar naar een theatervoorstelling toe. Dit zorgt voor naast het leren en beoefenen van tricks ook voor een dans dicipline. Daarnaast is het geven van een show een van de hoogte punten voor veelal van onze led