BREAKDANCE KAMP NR.2

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart organiseren wij de tweede editie van ons succesvolle breakdance camp! Een leerzaam weekend gevuld met workshops, spellen, tricks en zelfs een externe battle! Als deelnemer kun je dit breakdance kamp afsluiten met de B2S battle in Venlo, en het beste? Wij regelen het allemaal voor je!

Omdat we iedereen een mogelijkheid willen geven voor dit leuke event hebben we dit jaar een ‘Kids’ package toegevoegd. Zo kunnen ook de kinderen vanaf 6 jaar ook al deelnemen aan hun eerste breakdance kamp.

Wacht niet langer en leg vandaag nog je plek vast! Wij kijken er enorm naar uit om met iedereen aan de slag te gaan!

GEEF JE VANDAAG NOG OP

Opgeven doe je doormiddel het invullen van onderstaand formulier. Binnen 24 uur krijg je reactie met alle daarbijkomende informatie. Onderin het formulier kies je het; kids, zilveren of gouden pakket met de daarbij vernoemde bedragen.

Deelname

Pakket

TER INFORMATIE:

Tijdens het gehele breakdance kamp worden de leerlingen begeleid door 3 van onze breakdance docenten.

Locatie: Fresh Label Studios Heythuysen, Burgemeester Janssen V. Sonlaan 2a. 6093 EW te Heythuysen.

Starttijd Zaterdag om 18:00

Starttijd Zondag om 08:30

Alle genoemde activiteiten zijn inbegrepen en terug te vinden via de pakketkeuze

Betaling vindt plaats tijdens de start van het breakdance kamp (gepast en contant).

 

KIDS PAKKET:

Kinderen kunnen opgehaald worden op ieder moment van het breakdance kamp. Wij noteren het bijgeleverde telefoonnummer van de inschrijving.

 

B2S BATTLE VENLO:

Op zondag gaan alle leerlingen die zich hiervoor hebben opgegeven naar de B2S battle in Venlo. De entree en het vervoer hiervan zijn inbegrepen. Mochten er ouders of virenden/familie mee willen naar de battle is dit uiteraard mogelijk.