KIDZ

TEAM UITSLAGEN

Binnen dansschool Fresh Label Studios zijn wij al meer dan 11 jaar actief in de wedstrijdscene. Tijdens onze deelnemende jaren hebben wij waanzinnige podia mogen betreden, hebben we gewerkt met meerdere artiesten en zorgde we ervoor dat we teams op televisie en internationale evenementen hebben laten deelnemen. Kortom we vergen veel toewijding aan onze teams.

Het wedstrijdseizoen staat voor de deur, en wij willen met onze allerjongste samenstelling ooit een dansseizoen tegemoet gaan waar we alles op alles kunnen zetten.

 

Dansen in een team vergt toewijding. Je werkt samen met jouw coach en jouw teamgenoten naar wedstrijden, shows, videoclips en televisieprogramma’s. De groei, ervaringen en gedeelde passie die je ervoor terug krijgt maakt samen één team. Welkom bij de teams van Dansschool Fresh Label Studios

Als je jouw naam hebt kunnen vinden bij één van onze twee teams willen we je van harte feliciteren, jij hebt het gehaald en bent momenteel geplaatst bij een team van Fresh Label Studios.

Mocht jouw naam er niet tussen staan willen we je urgent vragen om feedback op te vragen. Wij hebben notities voor al onze auditanten. Er kunnen personen uitvallen die nu doorzijn. Daarom werken wij met reservelijsten mocht er bij een bepaald team een persoon uitvallen.

Daarnaast is het laatste dat een auditie dient te doen je te demotiveren. Als dansschool werken wij niet altijd met audities. Wij nodigen ook tijdens reguliere lessen personen uit om een ‘tryout’ te doen binnen onze teams.

 

Wij bieden dansers uit onze teams wekelijks extra uren begeleidende dansles. Samen met hun coaches trainen deelnemers van de teams intensief naar wedstrijden en andere evenementen. Dit kunnen betaalde boekingen, televisieprogramma’s, shows en meer zijn. Daarnaast trainen onze teams in veel gevallen nog extra uren ter perfectie van kwalificaties. Om deze reden stappen al onze teamdansers automatisch over naar pakket PRO.

 

Natuurlijk staat ons team voor al jullie vragen klaar. Mochten er onduidelijkheden of andere vragen zijn mail je naar info@flstudios.nl hier zal één van onze medewerkers voor je klaar staan en z.s.m. op al je vragen reageren.