Het is al een tijdje geleden dat we bij Fresh Label Studios, Modern workshops hebben georganiseerd. Daarom is het nu dan ook de hoogste tijd om naast enkel drie enorm leerzame workshops, ook nog eens 3 zeer unieke workshops aan onze leden te presenteren!

Op zaterdag 22 December kijken we met zijn alle uit naar de kerst en de daarbijhorende vakantie en feestdagen. Echter willen we het dansjaar afsluiten met een knal! En om dit te realiseren hebben wij twee docentes gevraagd om 3 zeer unieke workshops te geven. 

We zullen de middag starten met niemand minder dan ‘Dyonne Rutten’. De meeste kennen haar nog wel van haar tijd als docente bij onze studio. Dyonne zal geen gewone modern workshop geven. Dyonne zal ervoor zorgen dat alle deelnemers een ervaring krijgen die ze niet snel meemaken in een modern les.

Na Dyonne geven we het door aan Mickela. Mickela is een zeer getalenteerde danser die naast enkel het dansen ook nog eens erg unieke en eigen choreografieen maakt. Haar stijl is dan ook apart en zeer door zichzelf gecreeerd. Mickela komt twee workshops geven in twee verschillende dansstijlen  

De workshops zijn geschikt voor leerlingen vanaf 8 jaar. Daarnaast zijn ze voor elke danser zeer geschikt voor het bevorderen van zijn of haar technieken en muzikaliteit. Kortom de workshops zijn een leuke optie voor iedereen! Wact niet langer en geef je op via het hieronder vermelde aanmeld-formulier!

 

MELD JE GAUW AAN! WANt VOL=VOL!

.

2 + 5 =

INFORMATIE.

Na het voldoen van het hiernaast weergegeven opgaveformulier ontvangt u binnen 1 dag van ons een bevestiging met daarop een betaalverzoek.

De opgave is pas afgerond wanneer het openstaande bedrag betaald is.

OPGEVEN KAN TOT EN MET 15 DECEMBER.